Повідомлення

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта проєкту рішення Великодимерської селищної ради «Про встановлення місцевих податків і зборів та розмірів їх ставок на території Великодимерської територіальної громади на 2022 рік»

На виконання ст. 143 Конституції України, пункту 8.3 статті 8, пунктів 12.3, 12.4 і 12.5 статті 12 Податкового кодексу України, пункту 24 статті 26 та статті 69 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», ст. 15 Закону України «Про доступ до публічної інформації» Управління фінансів Великодимерської селищної ради Броварського району Київської області виноситиме на розгляд сесії Великодимерської селищної ради проєкт рішення «Про встановлення місцевих податків і зборів та розмірів їх ставок на території Великодимерської територіальної громади на 2022 рік».

Стислий зміст регуляторного акта

Проєкт рішення Великодимерської селищної ради «Про встановлення місцевих податків та розмірів їх ставок на території Великодимерської територіальної громади на 2022 рік», який передбачає встановлення ставок земельного податку за використання земельних ділянок та перелік пільг, встановлення ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, які забезпечили б надходження до місцевого бюджету для реалізації місцевих програм, створення рівних прав і можливостей для всіх фізичних осіб-підприємців, які здійснюють підприємницьку діяльність на території Великодимерської територіальної громади та забезпечити надходження до загального фонду місцевого бюджету. Проєктом регуляторного акта передбачається виконання вимог чинного законодавства та забезпечення надходження до загального фонду місцевого бюджету, для виконання програми соціально-економічного розвитку Великодимерської територіальної громади.

Проєкт рішення та аналіз регуляторного впливу буде опубліковано на офіційному сайті Великодимерської селищної ради: www.vdsr.gov.ua.

Основною метою розроблення документа є забезпечення наповнення місцевого бюджету та виконання вимог Податкового кодексу України.

Зауваження та пропозиції приймаються у письмовому вигляді від громадян, суб'єктів господарювання та їх об'єднань, інформаційно-дорадчих органів протягом місяця з дня опублікування проєкту рішення за адресою:

  • E-mail: otg@vdsr.gov.ua
  • 07442, Київська обл., Броварський р-н, смт. Велика Димерка, вул. Бобрицька, 1
  • Телефон (04594) 6-76-00, 6-75-98
Поділитися: