03 грудня відбувся районний захід до Міжнародного дня людей з інвалідністю “ПОВІР У СЕБЕ”

У смт Калинівка 03 грудня 2018 року відбувся районний захід до Міжнародного дня людей з інвалідністю в якому взяли участь діти з Великодимерської об’єднаної територіальної громади.

Діти – це наше майбутнє, майбутнє нашої країни. Ми їх любимо, виховуємо, дбаємо про їх здоров’я та майбутнє. Вони всі рівні у своїх правах, але можливості у них різні. Є діти, які всупереч проблемам здоров’я, творять, навчаються, працюють. Ми не в змозі дати їм втрачене, але нашими спільними зусиллями можемо допомогти знайти себе в житті, розкрити свої здібності, повірити у свої сили та в себе.

Великодимерська об’єднана територіальна громада приділяє належну увагу створенню сприятливих умов для повноцінної життєдіяльності дітей з особливими потребами, комплексному задоволенню їх потреб у вихованні, навчанні, спілкуванні з ровесниками, творчому зростанню.

Яскравим прикладом цього є проведення фестивалю творчості дітей з особливими потребами “Повір у себе”. Учасниками фестивалю стало 36 дітей з особливими потребами віком від 6 до 17 років, представників усіх старостинських округів, які мають досягнення у творчості та прагнуть вдосконалити свої вміння та навички.

В рамках фестивалю в смт Калинівка пройшла виставка творчих робіт образотворчого мистецтва, вишивки, в’язання. Троє дітей, переможців фестивалю: Прокопенко Марина, учениця 10 класу Тарасівського Навчально виховного об’єднання, Магдик Тамара, учениця 9-А класу Шевченківського Навчально виховного об’єднання, Щербина Владислав, учень 6 класу Бобрицького Навчально виховного об’єднання отримали грамоти та цінні подарунки від голови громади – Анатолія Бочкарьова, решту учасників заохотили призами.

Організатори фестивалю ставили перед собою завдання сприяти творчому, духовному, інтелектуальному розвитку та популяризації творчості дітей з особливими потребами, мали на меті познайомити глядачів виставки з різнобарвною палітрою творчості учасників.

Поділитися:
Актуальні новини
16.05.2024 16:34
Вихованці ЗДО Плосківського ліцею відзначили День вишиванки
Вихованці ЗДО Плосківського ліцею з радістю прийняли участь у святі української традиції, одягнувши найкращі вишиванки та прикрашені віночки. Наші маленькі друзі створили незабутні моменти, …
16.05.2024 14:53
Багатодітних мам привітали з Днем матері та Міжнародним днем сім’ї
Багатодітних мам привітали з Днем матері та Міжнародним днем сім’ї До Дня матері та Міжнародного дня сім’ї, дев’ять матерів-героїнь Великодимерської громади відзначили подяками та вручили подарунки…
16.05.2024 13:11
Флешмоб до Дня вишиванки зробили учні та вчителі Великодимерського ліцею
Більше 400 учнів Великодимерського ліцею вийшли на флешмоб до Дня Вишиванки. У ньому взяли участь учні та вчителі ліцею. Запальний танок виконували тримаючи в руках жовто-блакитні стрічки. …
16.05.2024 10:52
Купатись заборонено!
На території Великодимерської селищної територіальної громади відсутні офіційно визначені місця для відпочинку на воді! Подбайте про безпеку! Бережіть себе та своїх близьких!