Задля злагодженої роботи освітньої галузі

25 травня відбулася виїзна робоча зустріч заступника голови Київської ОДА з гуманітарних питань Жанни Осипенко, представником Департаменту освіти та науки Людмилою Кибенко з керівництвом виконавчого комітету Великодимерської селищної ради - селищним головою Анатолієм Бочкарьовим та його заступником Олександром Куценком і директорами навчально-виховних закладів громади.

Основне питання, винесене на розгляд – це тимчасове розміщення у Руднянському, Шевченківському НВО, Великодимерському ліцеї педагогічного та учнівського колективів Богданівського навчально-виховного об’єднання, будівля якого була зруйнована російськими загарбниками.

Йшла мова про переведення учнів та педагогів та забезпечення їх всім необхідним. Значна потреба є в комп’ютерній техніці для організації повноцінного навчального процесу, в шкільних автобусах – для довезення учнів і вчителів до навчальних закладів.

У ході наради обговорювалося й питання нарахування заробітної плати вчителям, які працюватимуть у вищезгаданих закладах освіти.

Також потребує вирішення питання роботи комунального закладу «Інклюзивно-ресурсний центр» у плані проведення діагностики дітей з особливими освітніми потребами.

Актуальним на сьогодні є і навчання учнів випускних класів за кордоном та отримання ними відповідних документів про освіту.

Завершуючи нараду, було визначено основні завдання, вирішення яких сприятиме забезпеченню злагодженої й організованої роботи освітньої галузі.

Поділитися:
Актуальні новини
03.05.2024 14:26
Почесна громадянка Броварщини Ніна Федірко відзначає 87-річчя
Своє 87-річчя сьогодні святкує заслужена майстриня народної творчості з Великої Димерки Ніна Іванівна Федірко. Почесну громадянку Броварщини з Днем народження привітав тимчасово…
03.05.2024 13:13
Святкові заходи до Великодня відбулись у Руднянській гімназії
В Руднянській гімназії пройшов ряд заходів, родзинкою яких була виставка «Українська писанка – символ Великодня». Минають часи, спливають десятиліття й віки, а українські традиції й обряди, такі…
03.05.2024 11:20
Підпал сухого травʼяного настилу відбувся в Богданівці
02 травня близько 14:10 до оперативно-диспетчерської служби Броварського району надійшло повідомлення, що на території Великодимерської громади відбувся підпал сухого травʼяного настилу в с…
03.05.2024 11:16
Про початок роботи з оновлення Стратегії розвитку Великодимерської громади
Великодимерська селищна рада розпочинає роботу над оновленням Стратегії розвитку територіальної громади та Плану заходів з її реалізації Метою цих документів є формування стратегічного бачення…