Задля злагодженої роботи освітньої галузі

25 травня відбулася виїзна робоча зустріч заступника голови Київської ОДА з гуманітарних питань Жанни Осипенко, представником Департаменту освіти та науки Людмилою Кибенко з керівництвом виконавчого комітету Великодимерської селищної ради - селищним головою Анатолієм Бочкарьовим та його заступником Олександром Куценком і директорами навчально-виховних закладів громади.

Основне питання, винесене на розгляд – це тимчасове розміщення у Руднянському, Шевченківському НВО, Великодимерському ліцеї педагогічного та учнівського колективів Богданівського навчально-виховного об’єднання, будівля якого була зруйнована російськими загарбниками.

Йшла мова про переведення учнів та педагогів та забезпечення їх всім необхідним. Значна потреба є в комп’ютерній техніці для організації повноцінного навчального процесу, в шкільних автобусах – для довезення учнів і вчителів до навчальних закладів.

У ході наради обговорювалося й питання нарахування заробітної плати вчителям, які працюватимуть у вищезгаданих закладах освіти.

Також потребує вирішення питання роботи комунального закладу «Інклюзивно-ресурсний центр» у плані проведення діагностики дітей з особливими освітніми потребами.

Актуальним на сьогодні є і навчання учнів випускних класів за кордоном та отримання ними відповідних документів про освіту.

Завершуючи нараду, було визначено основні завдання, вирішення яких сприятиме забезпеченню злагодженої й організованої роботи освітньої галузі.

Поділитися:
Актуальні новини
04.07.2024 09:28
До уваги бджолярів!!
З метою інформування населення, а також попередження фактів отруєння бджіл засобами захисту рослин, доводимо до відома мешканців громади наступну інформацію: В період з 02.07.2024 по 05.07.2024…
03.07.2024 14:10
Відбулось друге засідання робочої групи з актуалізації Стратегії розвитку Великодимерської громади
1 липня 2024 року відбулось друге розширене засідання робочої групи з актуалізації Стратегії розвитку Великодимерської громади. Його метою було обговорити результати оцінки потреб мешканців…
03.07.2024 12:52
Профілактика гострих кишкових інфекцій та харчових отруєнь
Серед інфекційних захворювань особливе місце займають гострі кишкові інфекції: дизентерія, сальмонельоз, харчові токсикоінфекції та ін. Інфекційні хвороби цієї групи спричиняються різними…
03.07.2024 12:48
Ботулізм і його профілактика
Ботулізм – це дуже небезпечне харчове отруєння. Воно виникає при вживанні продуктів, що містять ботулотоксин. Ботулотоксин - один з найсильніших серед відомих токсинів, що блокує нервову…