З 25-річчям з дня ухвалення Конституції України

Дорогі друзі, шановні жителі Великодимерської громади!

Маю гарну нагоду привітати всіх жителів нашої Великодимерської громади з двома святами Днем Конституції та Днем молоді!

Конституція – основа процвітаючої держави, запорука єдності українського народу, гарантія прав і свобод кожного громадянина.

Основний Закон нашої держави закріпив ідеали справедливості та рівності, став дієвою основою розвитку незалежної демократичної держави.

Маю надію, що і надалі разом, спільно і послідовно будемо боротися за ефективне втілення в життя конституційних принципів, що гарантують людині вільний і гармонійний розвиток, створюють умови для досягнення правового комфорту кожній людині у нашій державі.

Нехай демократичні засади, закріплені Конституцією сприяють подальшій розбудові правової держави та відкривають нові горизонти для розвитку та самовдосконалення.

Велика роль у розвитку демократичного суспільства покладається на молоде покоління. Саме молоді під силу втілювати нові проекти, реалізувати нові плани та задуми. Творити та будувати сучасну, правову і самодостатню державу. Молодь – наша надія і наше майбутнє. Тому важливо використати всі переваги цієї прекрасної пори: учитися, працювати над собою, досягати успіхів, кохати, іти до мети і перемагати! А головне любити свою країну, бути справедливими та впевненими у своїх силах.

Саме молодь завтра візьме на себе відповідальність за наш край, нашу Батьківщину, її подальший розвиток, за долю старшого покоління.

Щиро бажаю усім здоров’я, впевненості, сили, оптимізму, гідності та захищеності своїх прав, всього того, що дає нам Конституція і високе звання громадянина України!

Бажаю, щоб мир і злагода сприяли подальшій розбудові правової держави!

Нехай ці свята додадуть всім нам наснаги в роботі та житті на благо України!

З щирою повагою

селищний голова Анатолій БОЧКАРЬОВ

Поділитися:
Актуальні новини
17.05.2024 09:44
Фінансова можливість від Mercy Corps для підтримки бізнесу у розмірі 20 000 доларів США
Представники малого та середнього бізнесу, які релокувалися до м. Києва та Київської області, або постраждалого від війни місцевого бізнесу можуть подати заявку на отримання фінансової допомоги від…
16.05.2024 16:34
Вихованці ЗДО Плосківського ліцею відзначили День вишиванки
Вихованці ЗДО Плосківського ліцею з радістю прийняли участь у святі української традиції, одягнувши найкращі вишиванки та прикрашені віночки. Наші маленькі друзі створили незабутні моменти, …
16.05.2024 14:53
Багатодітних мам привітали з Днем матері та Міжнародним днем сім’ї
Багатодітних мам привітали з Днем матері та Міжнародним днем сім’ї До Дня матері та Міжнародного дня сім’ї, дев’ять матерів-героїнь Великодимерської громади відзначили подяками та вручили подарунки…
16.05.2024 13:11
Флешмоб до Дня вишиванки зробили учні та вчителі Великодимерського ліцею
Більше 400 учнів Великодимерського ліцею вийшли на флешмоб до Дня Вишиванки. У ньому взяли участь учні та вчителі ліцею. Запальний танок виконували тримаючи в руках жовто-блакитні стрічки. …