Викристалізувалася головна трійка претендентів

Рахунок мінімальний, але перевага димерської команди над красилівським «Металургом» в гостях була далеко не мінімальною. Грім прогримить вже далеко в другому таймі. Але то – природній, а от футбольний вдарив по прихильниках «Колоса» вже буквально на першій чи другій хвилині. Здається, гості ще просто не включилися в гру, а красилівці провели гостру атаку, в якій м’яч тільки дивом не побував у воротах Богдана Іщенка. Двічі він влучав у стійку воріт, ще раз футболіст «Металурга» бив практично по порожніх воротах, але - в «молоко».

Це був, як потім показали події, практично єдиний, по-справжньому гольовий момент біля воріт «Колоса». Гра перейшла спочатку в рівне русло, де вистачало емоцій, претензій до судді, особливо з боку господарів, а потім вималювалася ігрова перевага підопічних Олега Трухана. Вони діяли по-футбольному грамотніше, збалансованіше, продуктивніше.

І те, що рахунок залишився мінімальним, винить можуть себе лише самі футболісти «Колоса». Зручні нагоди втрачали Мойсеєнко й Гавенко, Бруцький і Сидоренко. Десь блокували удари димерців захисники, десь вдало діяв воротар «Металурга» Антон Павленко.

Навіть, коли вже в супроводі дощу йшли останні, додані хвилини, і господарі будь-що намагалися зрівняти рахунок, у швидкій контратаці один в один вивели активного і постійно націленого на чужі ворота Максима Гавенка. Дуже реальна нагода забити другий м’яч, проте Максим переграти воротаря не зміг.

А єдиний переможний гол забив Богдан Кравець, коли до кінця поєдинку залишалося хвилин 20. Наш молодий півзахисник практично за мить до цього вийшов на заміну і вдало взяв участь у черговій атаці своєї команди. У штрафній суперника він отримав м’яч і, не роздумуючи, пробив метрів з 12-ти. М’яч легенько зрикошетив від спини когось із красилівців і влетів у верхній кут воріт. Антон Павленко вже був безсилим чимось зарадити. Гол вийшов достатньо красивим.

…Після 11 турів, який відбувся 29 серпня, викристалізувалася трійка команд, які й поведуть головну боротьбу за призові місця і за звання чемпіона району-21. Погребська «Десна» має 28 очок і на одну гру більше, аніж найближчі переслідувачі. А це – «Зазим’я» та «Колос», у котрих в активі по 27 пунктів. На четвертому місці розташувався требухівський «Фаворит» - 23 очки.

Матч 12 туру «Колос» проведе у наступні вихідні вдома зі світильнянським «Маяком».

«Металург» (Красилівка) – «Колос» (Велика Димерка) – 0:1 (0:0). Красилівка. 29 серпня.

Суддя: В.Норик (Шевченкове).

Склад «Колоса»: Іщенко, Стеценко, Громей, Хитрий, Замула, Столярчук, Сидоренко, Мойсеєнко, Бруцький, Устенко, Гавенко.

На заміну в другому таймі виходили – Кравець, Парубець, Шпак.

Гол: Богдан Кравець.

Результати матчів 11 туру: Фаворит – Богданівка – 7:0, Тарасівка – Димерка – 4:0, Щит – Літки – 2:2, Арсенал – Квітневе – 2:0, Десна – СМ-25 – 9:1, Маяк – Зазим’я – 0:5, Металург – Колос- 0:1.

Поділитися:
Актуальні новини
04.07.2024 09:28
До уваги бджолярів!!
З метою інформування населення, а також попередження фактів отруєння бджіл засобами захисту рослин, доводимо до відома мешканців громади наступну інформацію: В період з 02.07.2024 по 05.07.2024…
03.07.2024 14:10
Відбулось друге засідання робочої групи з актуалізації Стратегії розвитку Великодимерської громади
1 липня 2024 року відбулось друге розширене засідання робочої групи з актуалізації Стратегії розвитку Великодимерської громади. Його метою було обговорити результати оцінки потреб мешканців…
03.07.2024 12:52
Профілактика гострих кишкових інфекцій та харчових отруєнь
Серед інфекційних захворювань особливе місце займають гострі кишкові інфекції: дизентерія, сальмонельоз, харчові токсикоінфекції та ін. Інфекційні хвороби цієї групи спричиняються різними…
03.07.2024 12:48
Ботулізм і його профілактика
Ботулізм – це дуже небезпечне харчове отруєння. Воно виникає при вживанні продуктів, що містять ботулотоксин. Ботулотоксин - один з найсильніших серед відомих токсинів, що блокує нервову…