Вітання селищного голови з Днем визволення України від фашистських загарбників

Дорогі земляки!

Щиро вітаю Вас з Днем визволення України від фашистських загарбників!

Український народ 74 роки тому зробив визначний внесок у звільнення України та Європи від Гітлерівських окупантів. 28 жовтня традиційно вшановують пам`ять воїнів, які загинули в боях за визволення України, та населення, яке постраждало від дій фашистських окупантів. Тож шанобливе ставлення до пам’яті про перемогунад нацизмом у Другій світовій війні, до всіх її ветеранів, учасників українського визвольного руху та жертв нацизму є нашим священним обов’язком.

Наш народ приніс велику жертву у справі вигнання нацистів. Страшну ціну заплатив наш народ за право бути вільним. Мільйони українців загинуло на теренах страшної війни 1439 жителів Великодимерської об’єднаної територіальної громади не повернулись додому. Тож сьогодні ми готові зі зброєю в руках рішуче відстоювати незалежність та територіальну цілісність України.

В цей день ми низько вклоняємося і висловлюємо слова глибокої вдячності всім ветеранам, учасникам Другої світової війни, партизанам. Уславлюємо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога та складаємо глибоку шану солдатським вдовам, дітям війни, які допомагали піднімати Україну з руїн, згадуємо всіх, чиє життя забрала війна. Українці ніколи не забудуть про цю сторінку історії, про неймовірно страшну ціну, яку заплатив наш народ за право бути вільним. Ми завжди будемо пишатися подвигом борців за свободу Батьківщини.

Шановні ветерани! Ваші мужність і відвага, героїзм та нескореність духу є зразком для прийдешніх поколінь. Міцного вам здоров’я, довгих років життя, любові та уваги рідних. Ми всі в неоплатному боргу перед Вами, дорогі наші ветерани!

Поділитися:
Актуальні новини
16.05.2024 16:34
Вихованці ЗДО Плосківського ліцею відзначили День вишиванки
Вихованці ЗДО Плосківського ліцею з радістю прийняли участь у святі української традиції, одягнувши найкращі вишиванки та прикрашені віночки. Наші маленькі друзі створили незабутні моменти, …
16.05.2024 14:53
Багатодітних мам привітали з Днем матері та Міжнародним днем сім’ї
Багатодітних мам привітали з Днем матері та Міжнародним днем сім’ї До Дня матері та Міжнародного дня сім’ї, дев’ять матерів-героїнь Великодимерської громади відзначили подяками та вручили подарунки…
16.05.2024 13:11
Флешмоб до Дня вишиванки зробили учні та вчителі Великодимерського ліцею
Більше 400 учнів Великодимерського ліцею вийшли на флешмоб до Дня Вишиванки. У ньому взяли участь учні та вчителі ліцею. Запальний танок виконували тримаючи в руках жовто-блакитні стрічки. …
16.05.2024 10:52
Купатись заборонено!
На території Великодимерської селищної територіальної громади відсутні офіційно визначені місця для відпочинку на воді! Подбайте про безпеку! Бережіть себе та своїх близьких!