Вітання селищного голови

Шановні жителі селища Велика Димерка!

Прийміть щирі вітання з нагоди дня народження нашої маленької батьківщини – 627-ої річниці Великої Димерки. Адже перші згадки про неї з’являються у кінці XIV століття – в 1392-му році. І на сьогодні наш населений пункт славиться неповторною красою, культурною спадщиною та історією, працьовитими людьми та вагомими здобутками.
День народження громади – це свято, яке спонукає до підсумків щодо зробленого, складання планів на подальшу перспективу задля належного соціально-економічного та культурного розвитку. Свято, яке єднає всіх жителів громади, пов’язуючи минуле, сьогодення та майбутнє в єдиний історичний літопис. А його, як відомо пишуть добрі, щирі, невтомні трударі. Їх щоденна праця, відданість та любов до рідної землі заслуговують на шану і повагу. Саме вашими спільними зусиллями створюється неповторний образ Великої Димерки.
Особлива шана і подяка людям старшого покоління, чиї мудрість життєвий досвід нині допомагають молодим розвивати рідне селище, зберігаючи традиції свого народу. Маємо велику надію на підростаюче покоління – за вами майбутнє не лише рідного селища, а й України вцілому.
Тож, дорогі земляки, шановані гості і запрошені, ще раз із днем народження селища, а також із храмовим святом – Покровою Пресвятої Богородиці, Днем козацтва та Днем захисника України!
Сердечно бажаю всім міцного здоров’я, щастя, добра і достатку, миру, щедрої долі, сили і наснаги на добрі справи. Нехай мрії про краще майбутнє надихають на нові звершення і добрі починання в ім’я розквіту нашого краю.

З повагою селищний голова Анатолій БОЧКАРЬОВ

Поділитися:
Актуальні новини
03.07.2024 14:10
Відбулось друге засідання робочої групи з актуалізації Стратегії розвитку Великодимерської громади
Стратегія – це основний документ для реалізації соціально-економічного розвитку громади, який визначає напрямок розвитку громади, служить базою для розробки проєктів та програм. Основним завданням…
03.07.2024 12:52
Профілактика гострих кишкових інфекцій та харчових отруєнь
Серед інфекційних захворювань особливе місце займають гострі кишкові інфекції: дизентерія, сальмонельоз, харчові токсикоінфекції та ін. Інфекційні хвороби цієї групи спричиняються різними…
03.07.2024 12:48
Ботулізм і його профілактика
Ботулізм – це дуже небезпечне харчове отруєння. Воно виникає при вживанні продуктів, що містять ботулотоксин. Ботулотоксин - один з найсильніших серед відомих токсинів, що блокує нервову…
03.07.2024 10:58
Правовий дайджест реформ щодо захисту внутрішньо переміщених осіб та осіб постраждалих від збройної агресії квітень - червень 2024 р.
daydzhet-kviten-cherven-2024-r.pdfПостанова Кабінету Міністрів України від 9 квітня 2024 р. №385 Деякі питання реалізації експериментального проекту з організації оздоровлення і відпочинку дітей, які…