Відзначення вдома за успіх в гостях з перспективою на майбутнє

Подібного давно не було, або й чи було взагалі. 9-а сесія Великодимерської селищної ради розпочалася незвично. Депутатський корпус та гості сесії щиро аплодували шістьом хлопчикам та трьом дорослим.

Це боксерська команда, яка гідно представила Великодимерську територіальну громаду (ВДТГ) в чемпіонаті області з боксу серед юнаків 2007-2008 років народження.

Ці хлопчики, котрих з одягнутими медалями поставили перед сесійним залом, відчували себе іменинниками. Вони приїхали з Василькова, де й проходили обласні змагання, здобувши п’ять бронзових та одну срібну нагороду.

  • Це дуже значимий результат, - прокоментувала подію директор ДЮСШ Великодимерської громади Тетяна Філіпова. – Значимий тим, що ці змагання були не тільки першими після довгої паузи, викликаної коронавірусом, а й для цих хлопчиків, юних спортсменів, для яких це були перші змагання такого рівня. І вони виступили гідно!
  • Ми дуже добре заявили про себе. Ми - це команда нашої ДЮСШ спільно з боксерським клубом «Регіон-боксінг». Все тільки починається, - додав один з тренерів Руслан Мишко.

Оплески присутніх в залі рівною мірою мали адресуватися й Тетяні Філіповій. Власне, це з її ініціативи і відбулася така подія як вшанування спортсменів. І яка, сподіватимемось стане доброю традицією. Коли ми публічно будемо відзначати людей, а особливо дітей, котрі прославляють нашу громаду. І це, звісно, має стосуватися не тільки спортивної сфери, але й культури, мистецтва, освіти тощо. Подібна увага сприятиме оздоровленню громади, утвердженню тут панівними принципами змагальності, позитиву, утвердження здорового способу життя і всіх його проявах. У громаді має домінувати культ кращих!

4 лютого на сесії добрі слова подяки, побажання подальших спортивних успіхів адресувалися «бронзовим» хлопцям – Назару Рижому, Ярославу Майстренку, Андрію Примі, Владу Дунаєвському, Максиму Арнауту, та «срібному» - Іллі Прокопенку.

Їм та їхнім тренерам – Руслану Мишку, Ярославу Халєєву та Івану Міхеєву – окрім заслужених компліментів вручили ще й подарунки. До речі, Іллю Прокопенка підготував Іван Міхеєв.

Подарунки та підвищена увага до успіху спортсменів, наставників, що спонукатиме їх до нових звитяг, стала можливою завдяки підтримці президента боксерського клубу «Регіон-боксінг» Віталія Гришка та директора ЗВПП «Реігон-2001» Віктора Гришка.

Поділитися:
Актуальні новини
26.04.2024 14:55
До 38-х  роковин Чорнобильської трагедії
Сьогодні у громаді вшановують подвиг, самовідданість і професіоналізм персоналу ЧАЕС, пожежників, військовослужбовців, медиків, учених, які брали участь у ліквідації наслідків аварії…
26.04.2024 10:44
Кубок імені Михайла Юхти повертається
Михайло Юхта - людина котра на протязі багатьох років опікувалася футболом у Великій Димерці, працюючи інструктором з фізкультури. Кубок з 2009-2019 проводила Броварська районна…
25.04.2024 14:32
Роздача насіння овочевих культур  внутрішньо-переміщеним особам
24 та 25 квітня у Світильнянському та Бобрицькому старостинських округах було роздано насіння овочевих культур внутрішньо-переміщеним особам, багатодітним сім’ям та ін. Допомогу…
24.04.2024 16:41
Моніторинг якості початкової освіти у Русанівській гімназії
Зовнішній моніторинг якості початкової освіти у Русанівській гімназії 24 квітня учні 4 класу Русанівської гімназії взяли участь в основному етапі третього циклу загальнодержавного…