Відновлюється стадіон «Локомотив Арена»

Пройшло відносно небагато часу як на стадіоні «Локомотив Арена», що у селі Шевченкове, розпочалося його облаштування задля створення належних умов для занять спортом.

Для початку – завдяки спільним діям депутатського корпусу та виконавчого комітету Великодимерської селищної ради на чолі із селищним головою Анатолієм Бочкарьовим було розроблено відповідний проект. І вже сьогодні – запланований обсяг робіт на завершальній стадії. Їх проведення перебуває під постійним контролем керівництва ради та Шевченківського старостату.

Зокрема, під час чергової робочої зустрічі із заступником селищного голови Олександром Куценком інструктор з фізичної культури КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту» Василь Норик, доповів про стан справ.

Зокрема, на стадіоні відновлено покриття футбольного поля – де потрібно, підсіяно спеціальну газонну та укладено рулонну траву. Триває облаштування глядацьких трибун та лав запасних. На часі – будівництво бігової доріжки. У планах – зробити стадіон освітлюваним. Також за власної ініціативи – спортсмени планують збудувати роздягальні.

Змінюється територія й довкола стадіону. Її облагородили і тепер вона має цілком пристойний вигляд. Тож, вже зовсім скоро шанувальники спорту зможуть комфортно і повноцінно займатись на стадіоні «Локомотив Арена».

Поділитися:
Актуальні новини
02.05.2024 13:04
Правила пожежної безпеки під час релігійних свят нагадує «Муніципальний центр безпеки»
Шановні громадяни! Наближається одне з найбільших свят православних християн — Світле Христове Воскресіння. За традицією, на Великдень проходять урочисті релігійні заходи з великою кількістю людей…
02.05.2024 12:38
Навчальний захід з «Правил пожежної безпеки» для школярів провели фахівці Комунального закладу «Муніципального центру безпеки»
Навчальний захід з «Правил пожежної безпеки» для школярів Богданівки провели фахівці Комунального закладу «Муніципального центру безпеки». Захід відбувся в Цифровому освітньому центрі. Фахівці…
02.05.2024 11:39
Свято Великодня відбулось у ЗДО «Сонечко» Гоголівського ліцею
Напередодні великого християнського свята Великодня в дитячому садочку «Сонечко» відбувся святковий розважальний захід. Малеча співала, танцювала та робила поробки. Захід пройшов в урочистій…
02.05.2024 11:33
Рейд «Здоровий побут» було організовано Службою у справах дітей та сім’ї Великодимерської селищної ради.
Рейд «Здоровий побут» було організовано Службою у справах дітей та сім’ї Великодимерської селищної ради. В ході проведення рейду, фахівці служби відвідали сім’ї/дітей, які опинилися в складних…