Відбулось засідання виконавчого комітету

22 жовтня селищний голова Анатолій Бочкарьов провів засідання виконавчого комітету Великодимерської селищної ради. Члени виконкому заслухали питання, внесені до порядку денного. Зокрема, начальник фінансового управління селищної ради Оксана Косенко доповіла про виконання місцевого бюджету Великодимерської селищної ради за 9 місяців 2019 року. Відтак, обсяг доходної частини місцевого бюджету становить 148 492,2 тис. грн., а саме: надходження до загального фонду – 144422, 4 тис. грн. (в тому числі трансферти – 48483, 9 тис.грн.), до спеціального фонду – 4069,8 тис. грн. (в тому числі власні надходження бюджетних установ – 1154,6 тис. грн.). Виконання планових показників становить 109,41 відсотка. Серед основних бюджетоутворюючих джерел селищного бюджету за 9 місяців 2019 року – податок на доходи фізичних осіб, податок на прибуток підприємств, податок на майно із врахуванням земельного податку та ін. Видаткова частина селищного бюджету по загальному фонду за 9 місяців 2019 року виконана на 85,5 відсотка.

Про стан правопорядку у Великодимерській об’єднаній територіальній громаді за 9 місяців 2019 року доповів начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення, мобілізаційної та правоохоронної діяльності Андрій Тугай. Мова йшла про налагодження дієвої взаємодії виконавчого комітету Великодимерської селищної ради з Броварським відділом поліції, громадськістю та громадськими формуваннями з охорони громадського порядку, які діють на території Великодимерської ОТГ. Упродовж звітного періоду дільничні інспектори Великодимерської поліцейської станції розглянули 2219 звернень громадян та порушили 155 кримінальних провадження. Спільно з працівниками громадського формування «Захист», співробітниками поліції було здійснено більше двохсот прийомів громадян, у тому числі більше 100 – виїзних. Аналіз правоохоронної діяльності за 9 місяців свідчить про покращення ситуації щодо розкриття злочинів.

На сьогодні складено 264 адміністративні протоколи. З них 18 – за насильство в сім’ї, 2 – за хуліганські дії та 6 – за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Адміністративною комісією розглянуто 16 адмінсправ.

Під час засідання виконавчого комітету вирішено підготувати звернення до керівництва Броварського райвідділу поліції щодо направлення співробітника ювентальної превенції для роботи на території Великодимерської ОТГ, який займатиметься профілактичною діяльністю, спрямованою на: запобігання вчиненню дітьми кримінальних і адміністративних правопорушень, виявлення причин і умов, які цьому сприяють; вжиття, в межах своєї компетенції, заходів для їх усунення; ведення профілактичного обліку дітей, схильних до вчинення правопорушень та проведення із ними заходів індивідуальної профілактики та ін.

Начальник відділу капітального будівництва, житлово-комунального господарства, комунальної власності та розвитку інфраструктури Галина Плотнікова доповіла про затвердження проектно-кошторисної документації на об’єкти будівництва; про передачу в оренду нерухомого майна, що знаходиться в комунальній власності Великодимерської об’єднаної територіальної громади та про форми для розрахунків щодо встановлення тарифів на комунальні послуги.

Члени виконавчого комітету заслухали питання щодо надання дозволу на продовження терміну дії паспорту прив’язки та переведення садового будинку у житловий (доповідач – начальник відділу земельних ресурсів, містобудування та екології Олександр Рубанка.

Також, розглянуто заяви громадян, що стосуються впорядкування поштової адреси та присвоєння поштової адреси.

Обговоривши зазначені питання, члени виконкому Великодимерської селищної ради прийняли відповідні рішення.

Поділитися:
Актуальні новини
03.07.2024 14:10
Відбулось друге засідання робочої групи з актуалізації Стратегії розвитку Великодимерської громади
Стратегія – це основний документ для реалізації соціально-економічного розвитку громади, який визначає напрямок розвитку громади, служить базою для розробки проєктів та програм. Основним завданням…
03.07.2024 12:52
Профілактика гострих кишкових інфекцій та харчових отруєнь
Серед інфекційних захворювань особливе місце займають гострі кишкові інфекції: дизентерія, сальмонельоз, харчові токсикоінфекції та ін. Інфекційні хвороби цієї групи спричиняються різними…
03.07.2024 12:48
Ботулізм і його профілактика
Ботулізм – це дуже небезпечне харчове отруєння. Воно виникає при вживанні продуктів, що містять ботулотоксин. Ботулотоксин - один з найсильніших серед відомих токсинів, що блокує нервову…
03.07.2024 10:58
Правовий дайджест реформ щодо захисту внутрішньо переміщених осіб та осіб постраждалих від збройної агресії квітень - червень 2024 р.
daydzhet-kviten-cherven-2024-r.pdfПостанова Кабінету Міністрів України від 9 квітня 2024 р. №385 Деякі питання реалізації експериментального проекту з організації оздоровлення і відпочинку дітей, які…