Відбулось засідання Ради керівників підприємств

Минулої п’ятниці селищний голова Анатолій Бочкарьов провів засідання Ради керівників підприємств Великодимерської об’єднаної територіальної громади при селищному голові.

Представники підприємств, які здійснюють свою виробничу діяльність на підвідомчій території, заслухали звіт селищного голови про роботу за 2019 рік та за перше півріччя 2020-го року. Також Анатолій Борисович поінформував присутніх про розширення територіальної громади, яка налічуватиме вже 22 населених пункти.

Заступник селищного голови Олександр Куценко ознайомив присутніх із законодавчими нормами щодо проведення місцевих виборів, які відбудуться 25 жовтня 2020 року та закликав присутніх до громадянської активності щодо процесу визначення та висування кандидатур у депутати селищної ради майбутнього скликання.

Про епідемічну ситуацію щодо захворюваності на гостру респіраторну хворобу COVID-19 та її поширення в населених пунктах Великодимерської ОТГ поінформувала директор КНП БРР «Броварський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Ірина Дементьєва.

Про стан підготовки об’єктів громади до роботи в осінньо-зимовий період 2020-2021 років доповіла начальник відділу капітального будівництва, житлово-комунального господарства, комунальної власності та розвитку інфраструктури Галина Плотнікова.

Ситуації щодо сплати податків суб’єктами господарювання, які здійснюють свою діяльність на території Великодимерської ОТГ проаналізувала начальник управління фінансів Оксана Косенко.

Поділитися:
Актуальні новини
16.05.2024 16:34
Вихованці ЗДО Плосківського ліцею відзначили День вишиванки
Вихованці ЗДО Плосківського ліцею з радістю прийняли участь у святі української традиції, одягнувши найкращі вишиванки та прикрашені віночки. Наші маленькі друзі створили незабутні моменти, …
16.05.2024 14:53
Багатодітних мам привітали з Днем матері та Міжнародним днем сім’ї
Багатодітних мам привітали з Днем матері та Міжнародним днем сім’ї До Дня матері та Міжнародного дня сім’ї, дев’ять матерів-героїнь Великодимерської громади відзначили подяками та вручили подарунки…
16.05.2024 13:11
Флешмоб до Дня вишиванки зробили учні та вчителі Великодимерського ліцею
Більше 400 учнів Великодимерського ліцею вийшли на флешмоб до Дня Вишиванки. У ньому взяли участь учні та вчителі ліцею. Запальний танок виконували тримаючи в руках жовто-блакитні стрічки. …
16.05.2024 10:52
Купатись заборонено!
На території Великодимерської селищної територіальної громади відсутні офіційно визначені місця для відпочинку на воді! Подбайте про безпеку! Бережіть себе та своїх близьких!