Відбулось засідання Ради керівників підприємств

Минулої п’ятниці селищний голова Анатолій Бочкарьов провів засідання Ради керівників підприємств Великодимерської об’єднаної територіальної громади при селищному голові.

Представники підприємств, які здійснюють свою виробничу діяльність на підвідомчій території, заслухали звіт селищного голови про роботу за 2019 рік та за перше півріччя 2020-го року. Також Анатолій Борисович поінформував присутніх про розширення територіальної громади, яка налічуватиме вже 22 населених пункти.

Заступник селищного голови Олександр Куценко ознайомив присутніх із законодавчими нормами щодо проведення місцевих виборів, які відбудуться 25 жовтня 2020 року та закликав присутніх до громадянської активності щодо процесу визначення та висування кандидатур у депутати селищної ради майбутнього скликання.

Про епідемічну ситуацію щодо захворюваності на гостру респіраторну хворобу COVID-19 та її поширення в населених пунктах Великодимерської ОТГ поінформувала директор КНП БРР «Броварський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Ірина Дементьєва.

Про стан підготовки об’єктів громади до роботи в осінньо-зимовий період 2020-2021 років доповіла начальник відділу капітального будівництва, житлово-комунального господарства, комунальної власності та розвитку інфраструктури Галина Плотнікова.

Ситуації щодо сплати податків суб’єктами господарювання, які здійснюють свою діяльність на території Великодимерської ОТГ проаналізувала начальник управління фінансів Оксана Косенко.

Поділитися:
Актуальні новини
03.07.2024 14:10
Відбулось друге засідання робочої групи з актуалізації Стратегії розвитку Великодимерської громади
Стратегія – це основний документ для реалізації соціально-економічного розвитку громади, який визначає напрямок розвитку громади, служить базою для розробки проєктів та програм. Основним завданням…
03.07.2024 12:52
Профілактика гострих кишкових інфекцій та харчових отруєнь
Серед інфекційних захворювань особливе місце займають гострі кишкові інфекції: дизентерія, сальмонельоз, харчові токсикоінфекції та ін. Інфекційні хвороби цієї групи спричиняються різними…
03.07.2024 12:48
Ботулізм і його профілактика
Ботулізм – це дуже небезпечне харчове отруєння. Воно виникає при вживанні продуктів, що містять ботулотоксин. Ботулотоксин - один з найсильніших серед відомих токсинів, що блокує нервову…
03.07.2024 10:58
Правовий дайджест реформ щодо захисту внутрішньо переміщених осіб та осіб постраждалих від збройної агресії квітень - червень 2024 р.
daydzhet-kviten-cherven-2024-r.pdfПостанова Кабінету Міністрів України від 9 квітня 2024 р. №385 Деякі питання реалізації експериментального проекту з організації оздоровлення і відпочинку дітей, які…