Відбулась робоча нарада

відбулась робоча нарада22 лютого відбулася робоча нарада керівництва Великодимерської селищної ради на чолі із селищним головою Анатолієм Бочкарьовим нараду із начальниками структурних підрозділів виконавчого комітету, головними спеціалістами, що працюють в старостатах, та старостами.

Розпочинаючи нараду, заступник селищного голови Микола Губський поінформував присутніх про стан справ щодо епідеміологічного стану щодо захворюваності населення громади на коронавірусну інфекцію.

Далі відбулося обговорення питання виконавської дисципліни в структурних відділах, а особливо в старостинських округах, які доєдналися до Великодимерської селищної ради у 2020 році. Зокрема, селищний голова Анатолій Бочкарьов наголосив на свідомому і відповідальному ставленні до виконання тих завдань, які щодня постають перед селищною радою і виконавчим комітетом. Всі, без виключення, мають брати активну участь в забезпеченні належної життєдіяльності кожного населеного пункту.

В полі зору старост мають бути питання: дотримання порядку і проведення благоустрою – вчасне виконання санітарної очистки на підвідомчій території. Особливо це стосується багатоквартирних будинків, щодо яких потрібно запроваджувати сучасні ефективні форми управління. Тому потрібно більше спілкуватися з людьми, налагоджувати комунікацію і взаємодію. Також необхідно досконало вивчити і вести відповідний облік категорій громадян, які, згідно чинного законодавства потребують відповідного обслуговування і надання різного роду державних соціальних допомог. Систематизації цих та інших даних сприятиме розроблення паспортів по кожному населеному пункту. Відповідно, дана інформація використовуватиметься в подальшому при формуванні оновленої Стратегії розвитку Великодимерської територіальної громади.

Мова також йшла про заборгованість зі сплати земельного податку як фізичними, так і юридичними особами. Про це говорили заступник селищного голови Олександр Куценко та начальник управління фінансів Оксана Косенко.

Потребує вирішення питання належного функціонування в галузі культури. Адже всі об’єкти під час входження в громаду були збережені. Тому система забезпечення населення культурними послугами має працювати продуктивно, змістовно і злагоджено.

В ході робочої наради прозвучала інформація, що стосується зміни чинного законодавства в галузі здійснення державних закупівель товарів, робіт і послуг; про алгоритм дій при потребі здійснення ремонтів вуличного освітлення та шляхового полотна в населених пунктах територіальної громади.

Начальник відділу містобудування та архітектури Тетяна Мальцева акцентувала увагу старост на передачі інформації наявної містобудівної документації.

Підсумовуючи обговорені питання, селищний голова Анатолій Бочкарьов наголосив всім на посиленні виконавської дисципліни і відповідальності під час виконання функціональних обов’язків.

Завершилася робоча нарада приємним сюрпризом – з приємною місією до Великої Димерки завітали представники дитячого фольклорного колективу «Промінь» з села Бобрик на чолі з керівником Валентиною Неживою, які брали участь в XV Всеукраїнському благодійному фестивалі дитячої творчості, що відбувся в січні у Львові. Всі разом вони щиро подякували за постійну підтримку, яку повсякчас відчувають з боку керівництва виконавчого комітету в особі селищного голови Анатолія Бочкарьова та старости Миколи Литвина. Також вручили їм (та в.о.начаальника відділу освіти, культури, молоді і спорту Людмилі Чайці) подяки від директора фестивалю Н.Парфенюк.

Поділитися:
Актуальні новини
03.05.2024 14:26
Почесна громадянка Броварщини Ніна Федірко відзначає 87-річчя
Своє 87-річчя сьогодні святкує заслужена майстриня народної творчості з Великої Димерки Ніна Іванівна Федірко. Почесну громадянку Броварщини з Днем народження привітав тимчасово…
03.05.2024 13:13
Святкові заходи до Великодня відбулись у Руднянській гімназії
В Руднянській гімназії пройшов ряд заходів, родзинкою яких була виставка «Українська писанка – символ Великодня». Минають часи, спливають десятиліття й віки, а українські традиції й обряди, такі…
03.05.2024 11:20
Підпал сухого травʼяного настилу відбувся в Богданівці
02 травня близько 14:10 до оперативно-диспетчерської служби Броварського району надійшло повідомлення, що на території Великодимерської громади відбувся підпал сухого травʼяного настилу в с…
03.05.2024 11:16
Про початок роботи з оновлення Стратегії розвитку Великодимерської громади
Великодимерська селищна рада розпочинає роботу над оновленням Стратегії розвитку територіальної громади та Плану заходів з її реалізації Метою цих документів є формування стратегічного бачення…