Вакансії для осіб з інвалідністю по Броварському міськрайонному центру зайнятості на серпень 2019 року

Роботодавець Посада заявлена роботодавцем З/пл

Завдання та обов’язки

ЦЕНТР РЕАБІЛІТАЦІІЇ ІНВАЛІДІВ “ПРАГНЕННЯ” фахівець з фізичної реабілітації 4173 Робота з людьми з інвалідністю 1-3 групи з ураженням опорно-рухового апарату згідно індивідуальних програм реабілітації та рекомендаціям лікаря.
ПОГ АТП “ІНВАТРАНС” кондуктор громадського транспорту 4173 Виконувати роботу кондуктора, приймання плати за проїзд в громадському транспорті, надання пасажирам квитків. Чемність, відповідальність, добросовісність
водій автотранспортних засобів 10000 Робота на автобусах всіх марок та місткостей з перевезення пасажирів на маршрутах Бровари-Київ. Водійські права категорія “Д”.
ЛОЛА ВЛАДИСЛАВ ЮРІЙОВИЧ інспектор з контролю якості продукції 4173 Здійснює контроль за додержанням суб’єктами господарювання в сфері організації харчування, нормативних вимог щодо забезпечення якості та безпеки харчових продуктів і продовольчої сировини для здоров’я споживачів перевіряє якість виробів сировини напівфабрикатів стан та умови їх зберігання
СТ”ВІКТАН” продавець продовольчих товарів 4300 викладка товару, уміння працювати з кавовим апаратом, контроль якості товару, ввічливе обслуговування покупців
ТОВ “ПРЕМІУМ-БАР” офіціант 4300 обслуговування гостей ресторану, сервірування столів,приймати замовлення від гостей,винос готових страв,напоїв, прибирання посуду зі столу
ТОВ “АБ ГРУП” підсобний робітник 4173 Підсобні роботи на будівельному майданчику. Допоміжні роботи зв’язані з ремонтно-відновлювальними роботами в безопорному просторі (верхолазні).
ТОВ “ВКП “ЗАВОД СТАЛКОН” слюсар із складання металевих конструкцій 6300 Рубати та різати вручну заготовки з металу. Обпилювати та зачищати задирки. Виконувати операції зі складання металоконструкцій. Виготовляти деталі з металу. Складати вузли металоконструкцій під зварювання і клепання за кресленнями і ескізами. Свердлити,розсвердлювати і розгортати отвори деталей за розміткою на верстаті та переносним електроінструментом. Правити нескладні деталі і вузли металоконструкцій.
укладальник-пакувальник 6000 Виконувати підготовку товару до упаковки. укладати, пакувати деталі, вироби й продукцію згідно з технічними умовами, комплектувати продукцію необхідним кріпленням, контролювати технічний стан упаковки для уникнення пошкоджень виробу. Наклеювати етикетки, здійснювати маркування товару. Брати участь у переміщенні продукції на складі. В разі виявлення браку, повідомляти керівництво.
ТОВ “СІЛЬПО-ФУД” комплектувальник товарів 4200 Робота різного ступеня важкості в залежності від зони на складі. Робота з товаром (продукти харчування та побутова хімія). На підприємстві існує бонусна система оплати. Є можливість заробляти більше, залежно від відпрацьованих нормо-змін та показників роботи.
слюсар з ремонту колісних транспортних засобів 4200 Обслуговування вантажних автомобілів, робота в технічних та підсобних приміщеннях, які обігріваються. На підприємстві існує бонусна система оплати. Є можливість заробляти більше, залежно від відпрацьованих нормо-змін та показників роботи.

вантажник

4200 Робота різного ступеня важкості в залежності від зони на складі. Робота з товаром (продукти харчування та побутова хімія). На підприємстві існує бонусна система оплати. Є можливість заробляти більше, залежно від відпрацьованих нормо-змін та показників роботи.
МЕЛЬНИК ІННА ВОЛОДИМИРІВНА Продавець-консультант 8900 консультація покупців щодо товарів та акцій;

викладка товару згідно з існуючими стандартами;

участь в проведенні інвентаризацій;

усмішка та гарний настрій .

Контролер-касир 10200 Люб’язне обслуговування та розрахунок гостей на касі.

Контроль відповідності зважування, маркування товарів .

ТОВ “ВІТАЛ-ПЛАСТ” слюсар-інструментальник 15000 Виготовляє та ремонтує точні та складні інструменти та пристрої з застосуванням спеціальної технологічної оснастки. Доводить, притирає та виготовляє деталі фігурного контуру з додержанням дзеркальтної поверхні. Перпевіряє пристрої та штампи в умовах експлуатації. По результатам випробувального терміну заробітна плата може бути збільшена відповідно до кваліфікації.

Досвід роботи не менше 5 років. збереження скомплектованих партій товарів з урахуванням норм складування, дотримання санітарних правил та вимог протипожежного захисту. Проведення інвентаризації товару.

ІП “КОКА-КОЛА БЕВЕРІДЖИЗ УКРАЇНА ЛІМІТЕД” фахівець 10000 Фахівець по роботі з системою управління складом. Моніторинг надходження нових поставок, перевірка правильності відвантаження та надходження продукції за добу згідно ФЕФО, передача відповідної документації та розпорядження змінам, робота в системі, заміна змінних комірників, участь в інвентаризації.
фахівець 15000 Посада існує для підтримки керівника відділу компенсацій та пільг у розробці та реалізації конкурентноспроможної та ефективної системи компенсацій та пільг відповідно до корпоративних принципів, політик та стратегій компанії.

Англійська – Pre-Intermidiate (буде перевагою), знання трудового права, основ сфери управління персоналом, схеми оплати праці, структуру компенсацій і пільг. Досвідчиний користувач ПК, досвід роботи в SAP та 1С.

диспетчер 15000 Диспетчеризація та оформлення замовлень в системі на ремонт холодильного обладнання на ринку та складах, контролю за своєчасним та відповідним виконанням ремонтів обладнання. Проведення опитувань замовників щодо якості виконання ремонтів обладнання та розслідування по скаргам замовників.

Володіння ПК на рівні досвідченного користувача

За додатковою інформацією звертатися до сектора рекрутингу Броварського МРЦЗ,

тел. (04594)62635, (04594)69129

Поділитися:
Актуальні новини
20.05.2024 15:41
Твій друг – безпечний рух
Життя – це найдорожчий скарб. Та в дитинстві ми не розуміємо, що ним треба дорожити і здоров'я берегти. В цей час майбутнє уявляється безхмарним, а життя – безкінечним. Та насправді це не так, мить -…
17.05.2024 13:30
ЦНАП:інформація про оновлення даних військовозобов'язаних
До уваги мешканців Великодимерської громади! Великодимерський ЦНАП інформує: Найближчим часом Міністерство цифрової трансформації України має надати доступ працівникам ЦНАПу до реєстру для оновлення…
17.05.2024 09:44
Фінансова можливість від Mercy Corps для підтримки бізнесу у розмірі 20 000 доларів США
Представники малого та середнього бізнесу, які релокувалися до м. Києва та Київської області, або постраждалого від війни місцевого бізнесу можуть подати заявку на отримання фінансової допомоги від…
16.05.2024 16:34
Вихованці ЗДО Плосківського ліцею відзначили День вишиванки
Вихованці ЗДО Плосківського ліцею з радістю прийняли участь у святі української традиції, одягнувши найкращі вишиванки та прикрашені віночки. Наші маленькі друзі створили незабутні моменти, …