Вакансії для осіб з інвалідністю по Броварському міськрайонному центру зайнятості на лютий 2020 року

Роботодавець Посада заявлена роботодавцем З/пл

Завдання та обов’язки

ПОГ «ІНВАТРАНС» водій автотранспортних засобів 10000 Робота на автобусах всіх марок та місткостей з перевезення пасажирів на маршрутах Бровари-Київ. Водійські права категорія “Д”.
ТОВ “ВІТАЛ-ПЛАСТ” слюсар-інструментальник 8000 Виготовляєта та ремонтує точні та складні інструменти та пристрої з застосуванням спеціальної технологічної оснастки. Доводить,притирає та виготовляє деталі фігурного контуру з одержанням дзеркальної поверхні. Перевіряє пристрої та штампи в умовах експлуатації. По результатах випробувального терміну, заробітна плата може бути збільшена відповідно до кваліфікації.
ТОВ “ВІКТОРІЯ” шліфувальник виробів, напівфабрикатів та матеріалів 5000 Шліфування виробів,напівфабрикатів, видається спецодяг, місце проведення робіт: м.Бровари.
ДП “ЖИТЛО” Підсобний робітник 4723 Виконання підсобних та допоміжних робіт на прибудинкових та внутрішньо будинкових територіях житлових будинків: прибирання підвалів, технічних поверхів, гориш, очищення покрівлі від сміття та бруду, покос трави, бур’янів та карантинних рослин, розчищення снігу та ін.
МЕЛЬНИК ІННА ВОЛОДИМИРІВНА Контролер-касир 10200 Люб’язне обслуговування та розрахунок гостей на касі.

Контроль відповідності зважування, маркування товарів .

Продавець-консультант 8900 консультація покупців щодо товарів та акцій; викладка товару згідно з існуючими стандартами; участь в проведенні інвентаризацій; усмішка та гарний настрій.
КП “ЖИТЛОВО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНА КОНТОРА -4 робітник з комплексного прибирання та утримання будинків з прилеглими територіями 4723 прибирання прибудинкових територій
ТОВ “АБ ГРУП” кур’єр 4723 Доставка кореспонденції по місту. Допоміжні роботи зв’язані з офісною чи господарською діяльністю.
ІП “КОКА-КОЛА БЕВЕРІДЖИЗ УКРАЇНА ЛІМІТЕД” фахівець 15000 Посада існує для підтримки керівника відділу компенсацій та пільг у розробці та реалізації конкурентноспроможної та ефективної системи компенсацій та пільг відповідно до корпоративних принципів, політик та стратегій компанії.

Англійська – Pre-Intermidiate (буде перевагою), знання трудового права, основ сфери управління персоналом, схеми оплати праці, структуру компенсацій і пільг. Досвідчиний користувач ПК, досвід роботи в SAP та 1С.

фахівець 10000 Фахівець по роботі з системою управління складом. Моніторинг надходження нових поставок, перевірка правильності відвантаження та надходження продукції за добу згідно ФЕФО, передача відповідної документації та розпорядження змінам, робота в системі, заміна змінних комірників, участь в інвентаризації.
диспетчер 9000 Диспетчеризація та оформлення замовлень в системі на ремонт холодильного обладнання на ринку та складах, контролю за своєчасним та відповідним виконанням ремонтів обладнання. Проведення опитувань замовників щодо якості виконання ремонтів обладнання та розслідування по скаргам замовників.

Володіння ПК на рівні досвідченного користувача.

ТОВ “СІЛЬПО-ФУД” вантажник 4800 Робота різного ступеня важкості в залежності від зони на складі. Робота з товаром (продукти харчування та побутова хімія). На підприємстві існує бонусна система оплати. Є можливість заробляти більше, залежно від відпрацьованих нормо-змін та показників роботи.З/п вказана без урахування премій, які виплачуються на розгляд роботодавця.
ТОВ “СІЛЬПО-ФУД” укладальник-пакувальник 4800 Робота різного ступеня важкості в залежності від зони на складі. Робота з товаром (продукти харчування та побутова хімія). На підприємстві існує бонусна система оплати. Є можливість заробляти більше, залежно від відпрацьованих нормо-змін та показників роботи.З/п вказана без урахування премій, які виплачуються на розгляд роботодавця.

За додатковою інформацією звертатися до сектора рекрутингу Броварського МРЦЗ,

тел. (04594)62635, (04594)69129

Поділитися:
Актуальні новини
07.05.2024 16:02
Про виконання бюджету Великодимерської селищної територіальної громади за І квартал 2024 року під час засідання виконкому відзвітувала начальниця управління фінансів Оксана Косенко
За І квартал 2024 року обсяг доходної частини місцевого бюджету становить 114 979 914,97 грн, а саме: надходження до загального фонду – 106 572 554,36 грн (в тому числі…
07.05.2024 15:28
Комісія з погодження грошової компенсації за програмою єВідновлення: 30 заяв розглянуто
Під час комісії з питань надання компенсації за програмою єВідновлення погодили виплати 20-ом жителям громади, які мають пошкоджене житло. Ще одному­ - відмовлено. Загальна сума відшкодування…
07.05.2024 10:19
Коли кривдять найближчі: як юристи можуть допомогти захиститися від домашнього насильства
Коли кривдять найближчі: як юристи можуть допомогти захиститися від домашнього насильства Коли фізичної, моральної чи іншої шкоди систематично завдають найближчі люди — ймовірно, це ситуація…
07.05.2024 10:13
Вихованці ДЮСШ взяли участь у чемпіонаті Лівобережжя з футболу
4 травня 2024 року Відбувся чемпіонат Лівобережжя з футболу, в якому взяли участь вихованці ДЮСШ Богданівка 2012-13 ДЮСШ Богданівка - ДЮСШ Бобровиця 1:1 2014-15 ДЮСШ Богданівка…