У Київській області на сьогодні повністю відновлено понад 5 700 об’єктів, майже 3 500 – частково.

У Київській області на сьогодні повністю відновлено понад 5 700 об’єктів, майже 3 500 – частково. Про це повідомив голова Київської ОВА Олексій Кулеба.

Відновлення в області триває. Як приклад, голова Київської області розповів, що в місті Буча на вулиці Вокзальній протягом найближчих трьох місяців відремонтують 78 приватних будинків. 11 з них будуються з нуля за підтримки благодійників. Шість домівок уже збудовані, ще три – у процесі. На інших пʼятьох ділянках зараз облаштовують фундамент. У вже зведених будинках виконують фасадні та внутрішні роботи.

«Фото вулиці Вокзальної в місті Буча із залишками техніки окупантів облетіли всі світові медіа. Тут українські захисники на початку повномасштабної війни розбили російську військову колону. Внаслідок окупації вулиця, як і все місто, зазнала руйнувань та пошкоджень. На ній відновлюємо пошкоджений житловий фонд, а також облаштуємо нове освітлення, газопостачання та тротуари», – розповів Олексій Кулеба.

Також він зазначив, що на вулиці Водопровідна в Бучі завершено ремонт у 16 багатоквартирних будинках, що були пошкоджені внаслідок бойових дій.

«Тут замінили вікна, відремонтували дахи, оновили перекриття та утеплили горища. Роботи проведені за кошти державної субвенції. Вдячний кожному, хто долучається до відбудови Київщини. Працюємо щодня на Перемогу», – сказав голова Київської ОВА.

Довідково

Проєкт «Вулиця Вокзальна» здійснюється за фінансування Howard Buffet Foundation фондом GEM, за підтримки ГО «Якість Життя».

Поділитися:
Актуальні новини
25.04.2024 14:32
Роздача насіння асіння овочевих культур  внутрішньо-переміщеним особам
24 та 25 квітня у Світильнянському та Бобрицькому старостинських округах було роздано насіння овочевих культур внутрішньо-переміщеним особам, багатодітним сім’ям та ін. Допомогу…
24.04.2024 16:41
Моніторинг якості початкової освіти у Русанівській гімназії
Зовнішній моніторинг якості початкової освіти у Русанівській гімназії 24 квітня учні 4 класу Русанівської гімназії взяли участь в основному етапі третього циклу загальнодержавного…
24.04.2024 16:38
Новини з РЕ:ОСВІТИ в громаді
РЕ:ОСВІТА крокує ліцеями Великодимерської громади. 24.04.2024 р. в рамках реформації освітнього середовища громади, була проведена зустріч з учнями Тарасівського ліцею. …
24.04.2024 16:16
УВАГА! КП "Великодимерське" інформує
ОГОЛОШЕННЯ Шановні мешканці Великодимерської територіальної громади! Комунальне підприємство «Великодимерське» Великодимерської селищної ради повідомляє, що з 1 травня 2024 року розпочинає…