У Димерці 1 серпня буде свій «зіркопад»

Серпень славиться своїми зіркопадами. Це природне явище стається, коли наша планета проходить через шлейф пилових частинок поблизу сузір’я Персеїв. Згорання маленьких частинок і є так званим зіркопадом – надзвичайно красивим явищем.

Димерка цього року у виграшному стані порівняно з багатьма іншими. Бо мешканцям нашого селища, та і гостям, а вони будуть – немає в цьому найменших сумнівів, не треба чекати темної ночі, не треба задирати голову вгору. Треба зробити просте й дуже приємне для себе – прийти 1 серпня о 16.00 на дуже значиму і святкову подію – відкриття новенького футбольного поля.

І ви зможете не тільки побачити «зіркопад». Ви зможете у буквальному розумінні доторкнутися, сфотографуватися, поспілкуватися, насолодитися можливістю взяти автограф.

У Великій Димерці вперше (!!!) справжній «зіркопад» майстрів українського футболу. Справжніх «зірок». Найзначимішим елементом сценарію відкриття нового поля стане товариська зустріч команди ветеранів димерського футболу з командою ветеранів «Зірки українського футболу».

У нас буде сконцентрована велика кількість тих майстрів, грою яких ми насолоджувалися, від гри яких у істинних шанувальників цього красивого виду спорту просто буквально завмирало серце. Це будуть ті, хто писав потужну історію нашого футболу незабутніми яскравими футбольними фарбами, хто прославляв і приносив славу Україні на міжнародній арені.

Це будуть «зірки» різних поколінь. Планують приїхати Олександр Дамін – володар Суперкубка УЄФА 1975 року, Олександр Заваров та Іван Яремчук – хто вигравав Кубок кубків у 1986 році, і у складі збірної СРСР здобував друге місце на чемпіонаті Європи, а Олександр Заваров ставав володарем ще й Кубок УЄФА у складі не менш знаменитого туринського «Ювентуса».

Планують прибути до Великої Димерки, привітати всіх нас з початком нового періоду в історії димерського футболу одягнути форму, зіграти товариську зустріч, поспілкуватися з вами зірки динамівського клубу й інших періодів. Це Сергій Федоров, Сергій Мізін, привезе свою «Золоту бутсу» Олег Саленко, Олександр Алієв, інші. А тренером цієї команди є Віктор Леоненко.

Ось повний склад команди «Зірок»:

1. Романенко Всеволод. 2. Олександр Дамін 3. Сергій Федоров 4. Іван Яремчук 5. Юрій Грицина 6. Олександр Заваров 7. Дмитро Пінчук 8. Олександр Алієв 9.Олег Саленко 10. Сергій Мізін 11. Віталій Лисицький.12. Юрій Дмитрулін 13. Андрій Зав’ялов 14. Михайло Стельмах 15. Сергій Коновалов

Тренер - Віктор Леоненко

До того ж, ще є незакритим питання і можливий приїзд фактично діючої зірки – Артема Мілевського. Планує взяти участь у димерському дійстві нинішній наставник ковалівського «Колоса» Руслан Костишин.

…Слухайте, друзі, ну де ви матиме ще можливість подивитися зблизька на ці легенди українського футболу. Виходу у вас немає – сплановуйте свій час, і чекаємо на відкритті поля у Великій Димерці. Телефонуйте друзям, діставайте свої книги, брошури, альбоми, фотки тощо, бо буде реальна можливість збагатити свої колекції автографами від легенд, а своє життя збагатити незабутніми емоціями!

1 серпня, 16.00, смт Велика Димерка, вул.Промислова. До зустрічі!

Поділитися:
Актуальні новини
17.05.2024 13:30
ЦНАП:інформація про оновлення даних військовозобов'язаних
До уваги мешканців Великодимерської громади! Великодимерський ЦНАП інформує: Найближчим часом Міністерство цифрової трансформації України має надати доступ працівникам ЦНАПу до реєстру для оновлення…
17.05.2024 09:44
Фінансова можливість від Mercy Corps для підтримки бізнесу у розмірі 20 000 доларів США
Представники малого та середнього бізнесу, які релокувалися до м. Києва та Київської області, або постраждалого від війни місцевого бізнесу можуть подати заявку на отримання фінансової допомоги від…
16.05.2024 16:34
Вихованці ЗДО Плосківського ліцею відзначили День вишиванки
Вихованці ЗДО Плосківського ліцею з радістю прийняли участь у святі української традиції, одягнувши найкращі вишиванки та прикрашені віночки. Наші маленькі друзі створили незабутні моменти, …
16.05.2024 14:53
Багатодітних мам привітали з Днем матері та Міжнародним днем сім’ї
Багатодітних мам привітали з Днем матері та Міжнародним днем сім’ї До Дня матері та Міжнародного дня сім’ї, дев’ять матерів-героїнь Великодимерської громади відзначили подяками та вручили подарунки…