Сьогодні відзначаємо 75-у річницю визволення України від фашистських загарбників

Шановні жителі Великодимерської

об’єднаної територіальної громади!

Сьогодні – 28 жовтня ми всі разом відзначаємо 75-у річницю визволення України від фашистських загарбників.

В цей день традиційно вшановуємо пам’ять воїнів, які загинули в боях за визволення України, та населення, яке постраждало від дій фашистських окупантів.

У ці дні український народ схиляє голови в доземному поклоні перед відвагою і жертовністю тих, хто відстояв нашу священну землю в роки Другої світової війни. Низько вклоняємося і висловлюємо слова глибокої вдячності всім ветеранам, учасникам Другої світової війни, партизанам. Уславлюємо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога та складаємо глибоку шану солдатським вдовам, дітям війни, які допомагали піднімати Україну з руїн, згадуємо всіх, чиє життя забрала війна.

Час минає, але у пам’яті поколінь навіки залишається приклад патріотизму та мужності, непохитної волі, відданості та любові до рідної землі. Наш святий обов’язок – зберегти пам’ять про кожного, хто боровся з ворогом на фронті чи в тилу, загинув на окупованій території, в таборах смерті, чиє життя обірвалося на шляху до Великої Перемоги.

У цей нелегкий для країни час, подвиг ветеранів додає нам сил і наснаги у нинішній боротьбі за свободу, незалежність та суверенітет України. Ми шануємо і пам’ятаємо всіх, хто захищав нашу землю від фашистських загарбників, і пишаємося героями, які сьогодні відстоюють нашу незалежність і захищають нас кожен день.

Тож, від усього серця бажаю всім миру, довгих років життя, затишку в родинах, наснаги та оптимізму! Хай кожен день буде сонячним та щасливим! Міцного здоров’я, любові і взаєморозуміння, добробуту й благополуччя.

З повагою селищний голова Анатолій БОЧКАРЬОВ.

Поділитися:
Актуальні новини
03.07.2024 14:10
Відбулось друге засідання робочої групи з актуалізації Стратегії розвитку Великодимерської громади
Стратегія – це основний документ для реалізації соціально-економічного розвитку громади, який визначає напрямок розвитку громади, служить базою для розробки проєктів та програм. Основним завданням…
03.07.2024 12:52
Профілактика гострих кишкових інфекцій та харчових отруєнь
Серед інфекційних захворювань особливе місце займають гострі кишкові інфекції: дизентерія, сальмонельоз, харчові токсикоінфекції та ін. Інфекційні хвороби цієї групи спричиняються різними…
03.07.2024 12:48
Ботулізм і його профілактика
Ботулізм – це дуже небезпечне харчове отруєння. Воно виникає при вживанні продуктів, що містять ботулотоксин. Ботулотоксин - один з найсильніших серед відомих токсинів, що блокує нервову…
03.07.2024 10:58
Правовий дайджест реформ щодо захисту внутрішньо переміщених осіб та осіб постраждалих від збройної агресії квітень - червень 2024 р.
daydzhet-kviten-cherven-2024-r.pdfПостанова Кабінету Міністрів України від 9 квітня 2024 р. №385 Деякі питання реалізації експериментального проекту з організації оздоровлення і відпочинку дітей, які…