Рейд «Здоровий побут» було організовано Службою у справах дітей та сім’ї Великодимерської селищної ради.

Рейд «Здоровий побут» було організовано Службою у справах дітей та сім’ї Великодимерської селищної ради.
В ході проведення рейду, фахівці служби відвідали сім’ї/дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, та прийомні сім’ї. Також звернули увагу на умови їх проживання, виконання батьками своїх обов’язків щодо забезпечення дітей всім необхідним для їх життя, навчання та розвитку.
В рейді «Здоровий побут» взяли участь працівники сектору ювенальної превенції, поліцейські офіцери громади Броварського районного управління поліції та фахівці із соціальної роботи Управління соціального захисту населення Великодимерської селищної ради в населених пунктах: с. Жердова, Вільне, Тарасівка, Михайлівка, Підлісся, Покровське, Захарівка.
Працівниками Служби були складені відповідні акти обстеження умов проживання дітей, працівниками СЮП Броварського РУП складені протоколи про адміністративне правопорушення за неналежне виконання батьками батьківських обов’язків.
Крім того, з батьками дітей проведені профілактичні бесіди щодо належного виконання ними батьківських обов’язків та наголошено про необхідність ведення здорового способу життя.

Поділитися:
Актуальні новини
16.05.2024 16:34
Вихованці ЗДО Плосківського ліцею відзначили День вишиванки
Вихованці ЗДО Плосківського ліцею з радістю прийняли участь у святі української традиції, одягнувши найкращі вишиванки та прикрашені віночки. Наші маленькі друзі створили незабутні моменти, …
16.05.2024 14:53
Багатодітних мам привітали з Днем матері та Міжнародним днем сім’ї
Багатодітних мам привітали з Днем матері та Міжнародним днем сім’ї До Дня матері та Міжнародного дня сім’ї, дев’ять матерів-героїнь Великодимерської громади відзначили подяками та вручили подарунки…
16.05.2024 13:11
Флешмоб до Дня вишиванки зробили учні та вчителі Великодимерського ліцею
Більше 400 учнів Великодимерського ліцею вийшли на флешмоб до Дня Вишиванки. У ньому взяли участь учні та вчителі ліцею. Запальний танок виконували тримаючи в руках жовто-блакитні стрічки. …
16.05.2024 10:52
Купатись заборонено!
На території Великодимерської селищної територіальної громади відсутні офіційно визначені місця для відпочинку на воді! Подбайте про безпеку! Бережіть себе та своїх близьких!