Програли, але не поступилися

І прагнуть реваншу.

В 1/8 Кубка Броварського району жереб звів двох надзвичайно принципових суперників. У Погребах у суботу, 14 серпня, о 10-ій годині ранку вийшли на поле місцева «Десна» та великодимерський «Колос».

Матч виправдав надії. І за перебігом подій на полі, і за драматургією і, зрештою, якістю гри він повністю міг претендувати на статус фінального. Було багато безкомпромісної боротьби, багато вмотивованих і невмотивованих падінь, були випадки просто таки майже моторошного крику – нібито через порушення правил, а проходила хвилька-друга і майже «труп» піднімався та біг далі, як нічого й не було.

Було багато обопільних гарячих претензій до судді, коли одним здавалося, що Роман Костюк підігравав господарям, іншим навпаки – що свистів він на користь «Колоса». Постійний тиск на арбітра, напруга на полі й стали, здається, причиною не зовсім вмотивованого – так здається багатьом свідкам гри – призначення на самому фініші поєдинку пенальті у ворота гостей. Який і став вирішальним.

А розпочалася гра досить несподівано. Поки «Десна» вкочувалася в гру, повільно і досить спокійно крутячи футбольні педалі, «Колос» відкрив рахунок. Іван Мойсеєнко точно пробив штрафний удар. Він став несподіванкою для Гришакова.

Мало того, незабаром гості подвоїли рахунок. Треба зауважити, що всі три голи гості провели зі стандартів. Другий гол на рахунку Богдана Сидоренка. Він вибрав найкращу позицію при подачі Олегом Столярчуком кутового, вдало вистрибнув і головою спрямував м’яч у кут воріт.

Після цього «Колос» знижує оберти, а підопічні Сергія Козюберди, який діяв у центрі поля своєї команди, ніби прийшли до тями і повністю заволоділи ініціативу. Спочатку їхня атака правим флангом закінчилася автоголом Максима Громея. Захисник «Колоса» у боротьбі з Євгеном Воробеєм послав м’яч у власні ворота.

Потім нападник «Десни» ще двічі опинявся в епіцентрі гольових ситуацій. Згодом він після флангового прострілу вдало підставив коліно – і рахунок став 2:2. Далі спрацювала роками награна комбінація. Далеко від бокової лінії вкидає аут Артем Коновалов, а Воробей точно б’є головою.

Здається, після цього господарі без особливих проблем доведуть матч до перемоги. Однак димерці не тільки знайшли в собі сили вирівняти гру, але й зрівняти рахунок. Забили гол, схожий як дві каплі води на взяття воріт Сидоренком. Тільки тепер відзначився Максим Громей. Як кажуть, і вашим, і нашим.

Матч загалом котився, точніше – біг , до нічиєї. Але у кінцівці слово взяв арбітр. Роман Костюк за падіння в штрафній «Колоса» Віталія Петрусенка призначив не зовсім мотивований пенальті. Євген Воробей записав на свій рахунок хет-трик, чітко реалізувавши 11-метровий.

«Колос» програв, але точно не поступився. І поїхав з Погребів із сильним бажанням реваншуватися. Нагода буде буквально через декілька днів на димерському полі.

Статистика матчу:

«Десна»: Гришаков, Коновалов, Руженцев, Петрусенко, Бруєнко, Слюсар, С.Марченко, Моісеєв, Кравченко, Козюберда, Воробей.

На заміну виходили: Р.Марченко, Антонов, Вареник.

«Колос»: Іщенко, Ситюк, Семиног, Столярчук, Шпак, Сидоренко, Мойсеєнко, Бруцький, Гавенко, Громей, Кравець.

На заміну виходили: Стеценко, Хитрий, Шитий, Горнакашвілі.

Голи: Воробей – 3, Громей (автогол) – Мойсеєнко, Сидоренко, Громей.

Суддя: Р.Костюк

Поділитися:
Актуальні новини
17.05.2024 13:30
ЦНАП:інформація про оновлення даних військовозобов'язаних
До уваги мешканців Великодимерської громади! Великодимерський ЦНАП інформує: Найближчим часом Міністерство цифрової трансформації України має надати доступ працівникам ЦНАПу до реєстру для оновлення…
17.05.2024 09:44
Фінансова можливість від Mercy Corps для підтримки бізнесу у розмірі 20 000 доларів США
Представники малого та середнього бізнесу, які релокувалися до м. Києва та Київської області, або постраждалого від війни місцевого бізнесу можуть подати заявку на отримання фінансової допомоги від…
16.05.2024 16:34
Вихованці ЗДО Плосківського ліцею відзначили День вишиванки
Вихованці ЗДО Плосківського ліцею з радістю прийняли участь у святі української традиції, одягнувши найкращі вишиванки та прикрашені віночки. Наші маленькі друзі створили незабутні моменти, …
16.05.2024 14:53
Багатодітних мам привітали з Днем матері та Міжнародним днем сім’ї
Багатодітних мам привітали з Днем матері та Міжнародним днем сім’ї До Дня матері та Міжнародного дня сім’ї, дев’ять матерів-героїнь Великодимерської громади відзначили подяками та вручили подарунки…