Працюємо над виготовленням містобудівної документації

Під головуванням Великодимерського селищного голови 20 червня 2018 року відбулась нарада з питань виготовлення містобудівної документації – генеральних планів сіл: Бобрик, Гайове, Рудня та Шевченкове.

На нараду були запрошені: головний архітектор району Харитонюк Т.М., директор ТОВ “Центр АПЛД” Коваленко Ю.В., депутати районної та селищної ради.

У нараді також взяли участь: перший заступник селищного голови Кушніренко Ю.І., начальник відділу земельних ресурсів Рубанка О.М., радник селищного голови Вайсфельд Л.А., в. о. старости сіл – Литвин М.Г., Карчевський О.П., Йовенко В.М.

В ході наради присутні були ознайомлені з вимогами чинного законодавства в сфері містобудування, проаналізували наявні у селищної ради містобудівні документи, визначили порядок та строки збору підготовчих документів для виготовлення Генеральних планів населених пунктів громади, прийняття необхідних рішень, а також встановили попередні строки виконання робіт.

Присутні мали змогу висловити побажання щодо подальшого розвитку населених пунктів, які будуть враховані при розробці містобудівної документації, а також отримати відповіді фахівців на поставлені питання.

Нарадою рекомендовано селищному голові винести на розгляд чергової сесії селищної ради питання про початок розробки містобудівної документації населених пунктів Бобрик, Гайове, Рудня та Шевченкове і прийняти відповідне рішення.

Робоча група з підготовки матеріалів для виготовлення містобудівної документації чекає на пропозиції від жителів громади, представників бізнесу, установ та організацій, що здійснюють свою діяльність на території Великодимерської ОТГ, інших зацікавлених осіб щодо подальшого розвитку громади для врахування при розробці генеральних планів сіл.

Пропозиції можна надсилати письмово на адресу: смт Велика Димерка, вул. Бобрицька,1 виконавчий комітет, або на електронну пошту v_dymerka@ukr.net.

Поділитися:
Актуальні новини
02.07.2024 15:50
Прийом громадян!!
Шановні мешканці Великодимерської громади! 03 липня 2024 року з 10:00 год у приміщенні адміністративної будівлі Великодимерської селищної ради, (смт Велика Димерка, вулиця Бобрицька,1)…
02.07.2024 11:14
Засідання виконавчого комітету: 13 питань було винесено на порядок денний
Провів засідання тимчасово здійснюючий повноваження селищного голови Олександр Борсук. Першим питання було надання одноразової матеріальної допомоги жителям Великодимерської громади, про…
02.07.2024 09:43
Не викладайте у мережу роботу засобів ППО
Шановні мешканці Великодимерської громади! Не знімайте та не викладайте у мережу роботу засобів ППО та наслідки російських терористичних ударів. Не відправляйте ці кадри в БУДЬ-ЯКІ телеграм-чати…
02.07.2024 09:16
IV щорічний Конкурс історій «Громадянське суспільство, бізнес та влада – кращі практики співпраці»
Співпраця органів влади, бізнесу та організацій громадянського суспільства – наріжний камінь функціонування будь-якої сучасної держави. Повномасштабна війна лише збільшує кількість викликів, на які…