Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта – проекту рішення Великодимерської селищної ради «Про затвердження Регламенту роботи центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Великодимерської селищної ради»

Відповідно до статей 9, 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень та пропозицій від юридичних та фізичних осіб, їх об’єднань, виконавчий комітет Великодимерської селищної ради повідомляє про оприлюднення проекту регуляторного акта «Про затвердження Регламенту роботи центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Великодимерської селищної ради».

Стислий зміст регуляторного акта

Регуляторний акт розроблений відповідно до вимог Закону України «Про адміністративні послуги», Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Методики проведення аналізу впливу регуляторного акта, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2004 №308.

Строк дії регуляторного акта необмежений, з можливістю внесення до нього змін та його відміни у разі зміни чинного законодавства та з інших причин.

Спосіб оприлюднення регуляторного акта: з текстом проекту регуляторного акта та аналізом впливу регуляторного акта можна ознайомитись на офіційному веб-сайті Великодимерської селищної ради https://vdsr.gov.ua/.

Зауваження та пропозиції до проекту регуляторного акта приймаються від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань протягом одного місяця з дня його оприлюднення: у письмовому вигляді за адресою: вул. Бобрицька, б.1, смт Велика Димерка, Броварський район, Київська область, 07442, (кабінет № 1), телефон для довідок (04594) 67603 або на електронну адресу: v_dymerka@ukr.net з поміткою «пропозиції щодо проекту регуляторного акта для відділу економіки, інвестицій та публічних закупівель».

Поділитися:
Актуальні новини
10.05.2024 15:07
Почесне звання «Мати-героїня» було присвоєно 4 жінкам Великодимерської громади
Сьогодні, 10 травня 2024 року, відбулось урочисте вручення державної нагороди — почесного звання «Мати-героїня» жінкам Київщини, які виховують п’ять і більше дітей які досягли 8-ми річного віку…
09.05.2024 13:33
У Богданівці привітали учасника Другої світової війни
Староста Богданівського старостинського округу Юрій Безпалий, в День памʼяті та перемоги над нацизмом привітав учасника Другої світової війни . Це житель села Богданівка Хилько Іван…
09.05.2024 10:57
У Плосківському ліцеї відзначили День Європи
Сьогодні в Україні ми відзначаємо День Європи! Це свято, яке об'єднує нас у визнанні культурного, історичного та соціального різноманіття країн Європи. Сьогодні ми відзначаємо нашу єдність та…
08.05.2024 15:27
Здобувачі освіти Руднянської гімназії долучилися до акції «Мак пам’яті»
Сьогодні в Україні і світі відзначають День пам’яті та перемоги над нацизмом. Здобувачі освіти Руднянської гімназії долучилися до акції «Мак пам’яті», провели тематичні години «Пам’ятаємо…