Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта – «Про затвердження Умов конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Великодимерської ОТГ»

На виконання вимог ст. 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» від 11.09.2003 № 1160-IV повідомляємо про оприлюднення проекту рішення Виконавчого комітету Великодимерської селищної ради «Про затвердження Умов конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Великодимерської ОТГ» та аналізу його регуляторного впливу з метою отримання зауважень та пропозицій.
Проект рішення та аналіз регуляторного впливу розташовано на сайті www.vdsr.gov.ua Великодимерської ОТГ.

Стислий зміст регуляторного акта

Регуляторний акт розроблений відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Методики проведення аналізу впливу регуляторного акта, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2004 №308.

Відповідно до Закону України від 20.11.2012 № 5502-VI «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо державного регулювання та управління у сфері транспорту та дорожнього господарства», статті 7 Закону України «Про автомобільний транспорт», Виконавчий комітет Великодимерської селищної ради Броварського району Київської області забезпечує організацію пасажирських перевезень на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Великодимерської ОТГ.

Строк дії регуляторного акта необмежений, з можливістю внесення до нього змін та його відміни у разі зміни чинного законодавста та з інших причин.

Строк прийняття пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акта становить 1 місяць з дня оприлюднення проекту регуляторного акта.

Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акта та аналізу його регуляторного впливу просимо надавати у письмовій формі:

– поштою за адресою: вул. Бобрицька, 1, смт Велика Димерка, Броварський р-н, Київська обл., 07442, (каб.№1) ,відділ економіки, інвестицій та публічних закупівель Виконавчого комітету Великодимерської селищної ради Броварського Району Київської області;

– електронною поштою за адресою: v_dymerka@ukr.net з приміткою «пропозиції щодо проекту регуляторного акта для відділу економіки ,інвестицій та публічних закупівель»

Поділитися:
Актуальні новини
20.05.2024 15:41
Твій друг – безпечний рух
Життя – це найдорожчий скарб. Та в дитинстві ми не розуміємо, що ним треба дорожити і здоров'я берегти. В цей час майбутнє уявляється безхмарним, а життя – безкінечним. Та насправді це не так, мить -…
17.05.2024 13:30
ЦНАП:інформація про оновлення даних військовозобов'язаних
До уваги мешканців Великодимерської громади! Великодимерський ЦНАП інформує: Найближчим часом Міністерство цифрової трансформації України має надати доступ працівникам ЦНАПу до реєстру для оновлення…
17.05.2024 09:44
Фінансова можливість від Mercy Corps для підтримки бізнесу у розмірі 20 000 доларів США
Представники малого та середнього бізнесу, які релокувалися до м. Києва та Київської області, або постраждалого від війни місцевого бізнесу можуть подати заявку на отримання фінансової допомоги від…
16.05.2024 16:34
Вихованці ЗДО Плосківського ліцею відзначили День вишиванки
Вихованці ЗДО Плосківського ліцею з радістю прийняли участь у святі української традиції, одягнувши найкращі вишиванки та прикрашені віночки. Наші маленькі друзі створили незабутні моменти, …