Під час робочої наради

13 вересня відбулася робоча нарада керівництва Великодимерської селищної ради із начальниками структурних підрозділів виконавчого комітету та старостами.

Підсумовуючи зроблене на минулому тижні, присутні поінформували про завдання і проблеми, які потребують подальшого вирішення. Досить актуальним і важливим є процес належної підготовки до осінньо-зимового періоду; проведження закупівель природного газу для бюджетних установ; компенсація пільг малозабезпеченим сім’ям; повна інвентаризація мереж вуличного освітлення; забезпечення організованого збору та вивозу сміття; проведення заходів по благоустрою в усіх населених пунктах територіальної громади; вчасне зрізання та кронування аварійних дерев та ін.

Також обговорювалося питання співпраці з медичними закладами з проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо вакцинації від коронавірусної інфекції.

Начальник відділу освіти, культури, молоді і спорту Тетяна Іваненко поінформувала про стан справ щодо вакцинації педагогічних працівників. Також вона повідомила про позитивні зміни та нові підходи в забезпеченні харчуванням учнів навчальних закладів громади.

Заслухавши інформацію про роботу структурних відділів і старостатів виконавчого комітету, селищний голова Анатолій Бочкарьов наголосив на дотриманні належної взаємодії і комунікації під час вирішення щоденних виробничих питань.

Поділитися:
Актуальні новини
02.05.2024 15:53
Братерство без кордонів
Братерство без кордонів В рамках робочої поїздки відвідали польське місто-побратим Єдвабно. На знак вдячності та поваги привітали Sławomir Ambroziak з перемогою на місцевих виборах і перейшли до…
02.05.2024 15:32
Учні Богданівської гімназії взяли участь у проєкті психоемоційної допомоги від Клубу Добродіїв разом з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ)
Щоб підтримати дітей та покращити їхній емоційний стан, Клуб Добродіїв разом з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) створили комплексний проєкт психоемоційної допомоги для…
02.05.2024 15:13
Безоплатна вторинна правнича допомога
Безоплатна вторинна правнича допомога (БВПД) — вид державної гарантії, що полягає у створенні рівних можливостей для доступу осіб до правосуддя. Категорії осіб, які мають право на БВПД…
02.05.2024 15:10
Відбулося засідання робочої групи зі внесення змін до Стратегії розвитку громади
Представники Великодимерської селищної ради – тимчасово виконуючий обов’язки селищного голови Олександр Борсук, заступники селищного голови Олександр Рубанка, Лідія Сичова, Олександр…