Оголошення щодо проведення конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Великодимерської ОТГ

ОГОЛОШЕННЯ

Виконавчий комітет Великодимерської селищної ради оголошує конкурс з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування , що не виходять за межі Великодимерської ОТГ

Виконавчий комітет Великодимерської селищної ради є організатором конкурсу та самостійно забезпечує його проведення.

Конкурс проводиться відповідно до Закону України «Про автомобільний транспорт» (далі – Закон) та Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 № 1081 (із змінами) (далі – Порядок).

Умови проведення та перелік об’єктів конкурсу затверджені рішенням Виконавчого комітету Великодимерської селищної ради від 18.06.2019 № 149 «Про затвердження Умов конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Великодимерської ОТГ», розмішені на сайті: https://vdsr.gov.ua/ та додаються.

Для участі у конкурсі перевізник-претендент подає окремо щодо кожного об’єкта конкурсу документи, визначені статтею 46 Закону:

  1. Заява на участь у конкурсі з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування (додаток 1 до Порядку).
  2. Відомості про автобуси, які будуть використовуватися на автобусному маршруті (додаток 2до Порядку).
  3. Відомості про додаткові умови обслуговування маршруту (додаток 3до Порядку).
  4. Анкета до заяви про участь у конкурсі з перевезення пасажирів або продовження строку дії договору (дозволу) (додаток 4 до Порядку).
  5. Копія податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум утриманого з них податку (форма № 1ДФ) за останній квартал.
  6. Відомості щодо інвестування коштів на придбання більш нових та/або комфортабельних автобусів (додаток 7 до Порядку).
  7. Документ, що підтверджує внесення плати за участь у конкурсі.

Плата за участь у конкурсі перевізниками претендентами не вноситься. Натомість, перевізникам учасникам конкурсу необхідно подати до конверту з позначкою № 1, який містить документи для участі у конкурсі, довідку довільної форми з інформацією про те, що перевізником-претендентом (вказати найменування перевізника) не вносилась плата за участь у конкурсі у зв`язку з відсутністю такої вимоги у відповідному оголошенні про проведення конкурсу.

Документи, подані перевізником-претендентом для участі в конкурсі, пронумеровуються, прошнуровуються, підписуються автомобільним перевізником або уповноваженою особою автомобільного перевізника із зазначенням кількості сторінок цифрами і словами.

Документи для участі в конкурсі подаються перевізником-претендентом у двох закритих конвертах (пакетах).

Конверт (пакет) з позначкою «№ 1», який містить документи для участі в конкурсі, відкривається наступного дня після закінчення строку їх прийняття.

Конверт (пакет) з позначкою «№ 2», який містить документи з інформацією про те, на який об’єкт конкурсу подає документи перевізник-претендент, відкривається під час засідання конкурсного комітету.

Кінцевий строк прийняття документів для участі в конкурсі до 16.08.2019.

Документи для участі у конкурсі подаються за адресою: 07400, Київська обл., Броварський район, смт Велика Димерка, вул. Бобрицька, 1, каб. 1, в робочі дні: пн.-пт. з 08:00 год. до 17:00 год., обідня перерва 13:00 год. до 14:00 год.

Перевізники-претенденти можуть використовувати бланки документів для участі у конкурсі, затверджені Порядком.

Конкурс відбудеться 27 серпня 2019 року. Початок засідання конкурсного комітету з проведення конкурсу на перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Великодимерської ОТГ о 10:00 годині за адресою: смт Велика Димерка, вул. Бобрицька, 1, зала засідань Великодимерської селищної ради.

Для довідок з питань проведення конкурсу звертатися у відділ економіки Виконавчого комітету Великодимерської селищної ради тел. (04594) 6-76-03, а також за електронною адресою : edz_vdotg@ukr.net.

Умови конкурсу

У конкурсі на визначення автомобільного перевізника для роботи на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Великодимерської ОТГ можуть брати участь автомобільні перевізники, які мають ліцензію на той вид послуг, що виносяться на конкурс, на законних підставах використовують у достатній кількості сертифіковані автобуси класу М2, М3, А, В, І, ІІ, ІІІ та відповідають вимогам чинного законодавства.

Досвід роботи перевізника-претендента, пов’язаний з перевезенням пасажирів, повинен становити не менше одного року.

Транспортні засоби, які плануються використовувати на вказаних маршрутах, повинні мати не менше 16 місць для сидіння пасажирів, відповідати за технічними та екологічними показниками вимогам чинного законодавства у сфері автомобільного транспорту.

Наявність у перевізника резерву автобусів для заміни рухомого складу в разі виходу техніки з ладу (згідно Постанови КМУ від 21 травня 2009 № 525) та не менш як одного транспортного засобу, пристосованого для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями.

Поділитися:
Актуальні новини
20.05.2024 15:41
Твій друг – безпечний рух
Життя – це найдорожчий скарб. Та в дитинстві ми не розуміємо, що ним треба дорожити і здоров'я берегти. В цей час майбутнє уявляється безхмарним, а життя – безкінечним. Та насправді це не так, мить -…
17.05.2024 13:30
ЦНАП:інформація про оновлення даних військовозобов'язаних
До уваги мешканців Великодимерської громади! Великодимерський ЦНАП інформує: Найближчим часом Міністерство цифрової трансформації України має надати доступ працівникам ЦНАПу до реєстру для оновлення…
17.05.2024 09:44
Фінансова можливість від Mercy Corps для підтримки бізнесу у розмірі 20 000 доларів США
Представники малого та середнього бізнесу, які релокувалися до м. Києва та Київської області, або постраждалого від війни місцевого бізнесу можуть подати заявку на отримання фінансової допомоги від…
16.05.2024 16:34
Вихованці ЗДО Плосківського ліцею відзначили День вишиванки
Вихованці ЗДО Плосківського ліцею з радістю прийняли участь у святі української традиції, одягнувши найкращі вишиванки та прикрашені віночки. Наші маленькі друзі створили незабутні моменти, …