Оголошення про проведення відкритого архітектурного конкурсу на визначення кращої проектної пропозиції із реконструкції об’єктів благоустрою та інфраструктури центральної частини смт Велика Димерка

Виконавчий комітет Великодимерської селищної ради оголошує відкритий архітектурний конкурс на визначення кращої проектної пропозиції із реконструкції об’єктів благоустрою та інфраструктури центральної частини смт Велика Димерка.

Метою проведення конкурсу є визначення кращої проектної пропозиції реконструкції об’єктів благоустрою та інфраструктури центральної частини смт Велика Димерка, як основи для подальшого розроблення проектної документації. Предметом конкурсу є архітектурно-просторове рішення центральної частини смт Велика Димерка, яка потребує містобудівного оновлення з включенням в її структуру фонтану, а також можливим доповненням іншими об’єктами містобудування, що композиційно організують простір центральної частини, разом з реалізацією заходів із комплексного благоустрою та озеленення.

Конкурс проводиться з 21 лютого по 22 квітня 2019 року. Програма та умови проведення конкурсу оприлюднені на офіційному веб-сайті Великодимерської селищної ради.

Учасниками конкурсу можуть бути окремі архітектори або їх авторські колективи, що мають відповідну освіту та кваліфікаційний сертифікат. Автор для виконання конкурсного проекту може сформувати авторський колектив, будучи його керівником або учасником. У складі авторського колективу можуть бути архітектори без кваліфікаційного сертифікату та студенти вищих архітектурних навчальних закладів.

Для участі у конкурсі автор, авторський колектив має подати заявку про наміри взяти участь у Конкурсі із зазначенням прізвища, імені, по батькові автора, членів авторського колективу, поштової та електронної адреси, контактного номера телефону. Заявка подається особисто за адресою смт Велика Димерка вул. Бобрицька, б.1 кім.3 або на e-mail v_dymerka@ukr.net. Заявки про намір взяти участь від авторського колективу кожен із його членів заповнює за встановленою формою особисто і подаються пакетом.

Призовий фонд становить 10000 грн: перше місце ̵ 7000 тис. грн; друге місце ̵ 2000 грн; третє місце ̵ 1000 тис. грн.

Переможець конкурсу має право на подальше розроблення (чи участь у розробленні) проектної документації.

Конкурсні проектні пропозиції подаються учасниками з 9-00 до 13-00 год. 22 квітня 2019 року за адресою смт Велика Димерка, вул. Бобрицька, б.1 кім.3.

Премійовані проектні пропозиції залишаються в замовника конкурсу. Проектна пропозиція переможця знаходиться у замовника конкурсу до моменту вирішення питання подальшої розробки проектної документації. Усі інші проектні пропозиції повертаються авторам, на їх вимогу, впродовж місяця.

Конкурсні матеріали виконуються українською мовою.

Адреса і телефон для довідок: смт Велика Димерка вул. Бобрицька, б.1, кім.3 (відділ капітального будівництва, житлово-комунального господарства, комунальної власності та розвитку інфраструктури), +380 (4594) 67603.

Поділитися:
Актуальні новини
09.05.2024 13:33
У Богданівці привітали учасника Другої світової війни
Староста Богданівського старостинського округу Юрій Безпалий, в День памʼяті та перемоги над нацизмом привітав учасника Другої світової війни . Це житель села Богданівка Хилько Іван…
09.05.2024 10:57
У Плосківському ліцеї відзначили День Європи
Сьогодні в Україні ми відзначаємо День Європи! Це свято, яке об'єднує нас у визнанні культурного, історичного та соціального різноманіття країн Європи. Сьогодні ми відзначаємо нашу єдність та…
08.05.2024 15:27
Здобувачі освіти Руднянської гімназії долучилися до акції «Мак пам’яті»
Сьогодні в Україні і світі відзначають День пам’яті та перемоги над нацизмом. Здобувачі освіти Руднянської гімназії долучилися до акції «Мак пам’яті», провели тематичні години «Пам’ятаємо…
08.05.2024 13:04
В селах громади на честь Дня пам'яті та перемоги над нацизмом вшанували пам'ять загиблих у Другій світовій війні воїнів
8 травня в День памʼяті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років Працівники Богданівського старостату та освітнього центру вшанували памʼять загиблих Героїв хвилиною…