Нова в.о. начальника Управління ОКМіС розпочинає…

Сьогодні перший робочий день у новому статусі провела Тетяна Іваненко.

Розпорядженням селищного голови Анатолія Бочкарьова вона призначена виконуючою обов’язки начальника Управління освіти, культури, молоді і спорту (ОКМіС) Великодимерсьої селищної ради.

Тетяна Іваненко досить добре знає освіту Броварського району. Оскільки протягом останніх трьох років вона очолювала інклюзивно-ресурсний центр району. Фактично вона зіграла одну з ключових ролей у його створенні.

Пані Тетяна має дві вищі освіти, здобуті в університеті «Україна: у 2007 році отримала диплом магістра соціальної роботи, а в 2020 році – диплом магістра психології.

Новопризначений в.о. розуміє, що на неї очікує великий шмат роботи. Оскільки громада зросла, збільшилася кількість навчальних закладів.

  • У кожного з них, окрім певних загальних питань, є і свої особливі, - котрі потребують рішення, - каже пані Тетяна. – Переконана, що спільними зусиллями поступово ми їх вирішимо.

Першочерговими ж завданнями, з якими Тетяна Іваненко протягом перших годин роботи з допомогою свого заступника Ірини Хитрої вже встигла детально ознайомитися, є судові позови та приписи стосовно пожежної безпеки у школі, а також проведення конкурсів на заміщення вакантних посад директорів шкіл у Великій Димерці, Рудні та Гоголеві.

  • Дуже важливо, щоб все відбулося згідно з прописаними процедурами, прозоро та об’єктивно, - наголошує пані Іваненко.

Між тим конкурс має бути проведений і щодо посади начальника Управління освіти, культури, молоді та спорту. Його оголосить селищна рада. Немає сумнівів, що одним з претендентів буде і Тетяна Іваненко.

Поділитися:
Актуальні новини
14.03.2024 11:28
Звернення з приводу ремонту покриття автомобільних доріг
08.03.2024 12:23
Річниця окупації сіл Великодимерської громади
Восьмого березня 2022 року російські війська почали заходити в села Великодимерської громади. З 8 до 15 березня ворог окупував 18 з 23 населених пунктів громади. За три тижні окупації було вбито…
07.03.2024 16:01
UNICEF та 9 громад Київської області підписали Меморандуми про співпрацю
UNICEF та 9 громад Київської області підписали Меморандуми про співпрацю. Про це повідомили на офіційній сторінці Київської обласної державної адміністрації. Підписання угод сприятиме наданню…
06.03.2024 14:08
«Автошколи для осіб з інвалідністю» – це флагманський проєкт Міністерства внутрішніх справ України, який реалізується у рамках ініціативи «Без бар’єрів» Першої леді України Олени ЗЕЛЕНСЬКОЇ
На виконання доручення Київської обласної державної адміністрації (Київської обласної військової адміністрації ) від 28.02.2024 № 6480/01/2024 до листа Міністерства у справах ветеранів України від…