Національний бізнес-рейтинг: «Великодимерське» - третє в Україні, та перше – на Київщині

Українці – вони такі. Люблять не тільки пісні, сало й дівчат. Вони ще й полюбляють лаяти – когось за щось, шукати винних – когось і за все. Часом їм дуже важко. Важко зізнатися, що хтось зробив якусь добру справу, чи просто зробив добро. А надто, коли це сусід.

Словом, нелегко цим українцям живеться, виходячи з усього вище сказаного.

Якщо скласти рейтинг тих, кому дістається найбільше на горіхи від справедливих українців, то неодмінно в числі якщо не трійки лідерів, то п’ятірки – це точно, будуть комунальники. Поряд з медиками, з владою, безперечно. Комунальники завжди винні: у тому, що випав сніг, у тому що – можливо й не випав, у тому, що падає листя з дерев і що дерева самі по собі старіють, у тому, що хтось зламав каналізацію і тече зовсім не туди, куди текло, що не вивозиться сміття… І так далі, так далі.

Добре, або хоча б непогане, бачиться краще з боку. Хоча автор ризикне і скаже: попри багато нарікань (а вони були, є і будуть – читайте вище, чому), роботу комунального підприємтва «Великодимерське» цілком можна вважати досить успішною.

…Учора, 11 січня, якраз був другий вівторок місяця, коли з моєї, нашої вулиці комунальники забирають сміття. Так і сталося. Як і обіцяли – вранці під’їхав МАN і забрав мішечок з логотипом «Великодимерське», який я виставив. Все чітко.

Мешканці Плоского ще донедавна навіть на картах кидали – чи зможуть колись взагалі прибрати великий і дуже неприємний смітник практично в центрі села поблизу багатоповерхівки. Плосківці – вони ж теж українці, тож більшість скептично махала головами – ні, не зможуть. Вже скільки спроб було, а злощасний причіп, який перетворився на гору зі сміттям, з місця так і не зрушив.

Ні, а він таки зрушив. Його зрушили – силами, наполегливістю та вмінням працівників «Великодимерського». Нині там чисто, сміття збирається й вивозиться досить цивілізовано.

Це лише два маленькі приклади із загальної достатньо нормальної в громаді картини. А погляд з боку підказує нам, що у Великодимерській громаді завдяки «Великодимерському» ситуація більш ніж нормальна, навіть добра.

Око з боку – то Національний бізнес-рейтинг, який вже досить давно реалізує рейтингову програму «Лідер галузі 2021»

Перед самим Новим роком директор комунального підприємства «Великодимерське» Микола Драний зібрав у своєму кабінеті працівників, але, звісно, не всіх, і доніс приємну звістку – серед малих підприємства КП «Великодимерське» посіло 3 місце серед суб’єктів господарювання України за показником «Тривалість фінансового циклу» і 1 місце серед суб’єктів господарювання Київської області у нмінації «Фінансові показники успішної діяльності».

У супровідному листі на адресу керівника підприємства вказується: «Результати рейтингу – основа для присвоєння Вашому підприємству звання «Лідер газузі 2021». Це не лише здобуток і гордість усього колективу, але й потужний імпульс для нових досягнень».

У свою чергу Микола Драний зазначив:

  • Ці високі місця в Національному бізнес-рейтингу - то заслуга всього колективу, це результат наполегливої, цілеспрямованої, результативної праці. Це підтвердження того, що за великим рахунком наше комунальне не дарма їсть хліб в нашій громаді. Ну й безперечно це визнання спонукає нас працювати ще краще. І до цього ми готові.

Крім нагороди комунальному – «Лідер галузі», відзнаки отримали й деякі члени колективу. Свідоцтва кращим спеціалістам галузі вручили головному інженеру Олександру Золотопольському, бухгалтерам Людмилі Половко та Тетяні Половко. Медаль «За віддану працю» від Національного бізнес-рейтингу отримав виконроб Андрій Драний.

Директора підприємства «Великодимерське» Миколу Драного нагородили орденом «Взірцевий лідер»…

Поділитися:
Актуальні новини
29.03.2024 11:58
Звіт   Жердівського старостинського округу за 1 квартал 2024 року
Звіт Жердівського старостинського округу за 1 квартал 2024 року. В 1 кварталі 2024 року Жердівським старостинським округом надані наступні послуги: …
29.03.2024 11:54
Рейд в громаді ССДС
Службою у справах дітей та сім’ї Великодимерської селищної ради спільно з працівниками сектору ювенальної превенції Броварського районного управління поліції, поліцейськими офіцерами громади та…
29.03.2024 09:50
Так приємно робити добрі справи!!!🥰
Так приємно робити добрі справи!!!🥰 У час війни в Україні важливо пам’ятати про тварин, які залишилися без господарів, і забезпечувати їх харчами.🐕🐈‍⬛ І якщо великі притулки часто отримують…
29.03.2024 09:47
Надання підтримки розвитку галузей тваринництва та льонарства
Управління агропромислового розвитку Київської обласної державної адміністрації відповідно до Комплексної програми розвитку сільського господарства та сільських територій Київської області на 2024…