Готові зробити багатим та різноманітним свій і наший простір

У Гоголеві 21 хлопець та дівчина 94-го в історії закладу випуску сказали дитинству «прощай»

Того дня, коли над селом запанувала аура краси, молодості, посмішок, дуже гарного настрою, можна було дуже легко вирахувати одну з найщасливіших людей.

Пані Наталя Литвиненко, може ззовні й не демонструвала, але зсередини вона буквально світилася щастям. Сьогодні її донька, Крістіна Кім, отримала «золоту» медаль, як одна з найкращих учениць гоголівської школи.

Нагороду дівчина отримала з рук директора школи Галини Оксанич. Галина Йосипівна не змогла втриматися і не згадати, що рівно 20 років тому таку ж «золоту» нагороду вона повісила на шию юної дівчини, яку звали Наталя Литвиненко. У майбутньому – мами теперішньої золотомедалістки Крістіни Кім.

У класі нинішніх гоголівських випускників медалістка Крістіна Кім не залишилася одна. Почесну компанію їй склала Марина Гурин. Вона теж отримала «золоту» відзнаку. Два медалісти з 21 випускника – підтвердження високого рівня Гоголівського навчального закладу.

  • - Нам однозначно, в громаді, є ким пишатися. Випускники наших десяти шкіл – розумні, амбітні, честолюбиві, - наголосив голова громади Анатолій Бочкарьов. – Нам є ким пишатися, у нас 12 медалістів. І сьогодні я з величезним внутрішнім задоволенням вітаю всіх випускників. Але особливі вітання Крістіні Кім та Марині Гурин. І від імені селищної ради вручаю їм вітальні адреси за їхнє бездоганне ставлення до знань та по 6 тисяч гривень премії кожній за ці блискучі показники

А у цьому сенсі не можна не назвати ще й Миколу Мельниченка. Він трішки не дотягнув до медалі, але знову продемонстрував дуже серйозну підготовку, отримавши блискучі показники на ЗНО.

Додали важливих штрихів до вітань випускникам начальник Управління освіти, молоді та спорту ВДТГ Тетяна Іваненко, староста Гоголівського старостату Роман Примак.

Для Ірини Осьмак, котра в якості класного керівника виводила святково одягнених, усміхнених, трішки схвильованих, але й водночас упевнених в собі юнаків та дівчат на прощальну для них шкільну лінійку, вони є першими. Першими, кого вона протягом двох років доводила до моменту випуску.

  • Звісно, вони дуже цікаві. – каже Ірина Миколаївна про своїх вже тепер колишніх підопічних. – Вони дружні, контактні, неодмінно цілеспрямовані. А ще вони люблять справедливість.

Про відкритість свідчить факт, продовжує класний керівник, що до своєї класної сім’ї вони безпроблемно прийняли хлопчика з Донецька, дівчинку з Броварів та Росії.

Вони активні, рухливі, люблять спорт. Та ж Крістіна Кім займається боротьбою, як і Даша Рубан. А Марина Гурин вже кілька років професійно танцює. Хлопці, зокрема, люблять футбол. І якщо Влад Жовтуха, Максим Форостян, Микола Мельниченко полюбляють ганяти м’яч на любительському рівні, то Артем і Андрій Смирні, Саша Коб’юк вже захищають кольори головної гоголівської команди.

Вони, випускники-21, різні за уподобаннями. Тільки Ірина Осьмак знає, хто яку життєву дорогу спробує собі обрати. Ми не будемо розкривати дещо утаємничене, але можемо сказати, що серед них будуть психологи, маркетологи, економісти, будуть медики. Кого не буде – принаймні поки що – так це педагогів.

Поділитися:
Актуальні новини
17.05.2024 13:30
ЦНАП:інформація про оновлення даних військовозобов'язаних
До уваги мешканців Великодимерської громади! Великодимерський ЦНАП інформує: Найближчим часом Міністерство цифрової трансформації України має надати доступ працівникам ЦНАПу до реєстру для оновлення…
17.05.2024 09:44
Фінансова можливість від Mercy Corps для підтримки бізнесу у розмірі 20 000 доларів США
Представники малого та середнього бізнесу, які релокувалися до м. Києва та Київської області, або постраждалого від війни місцевого бізнесу можуть подати заявку на отримання фінансової допомоги від…
16.05.2024 16:34
Вихованці ЗДО Плосківського ліцею відзначили День вишиванки
Вихованці ЗДО Плосківського ліцею з радістю прийняли участь у святі української традиції, одягнувши найкращі вишиванки та прикрашені віночки. Наші маленькі друзі створили незабутні моменти, …
16.05.2024 14:53
Багатодітних мам привітали з Днем матері та Міжнародним днем сім’ї
Багатодітних мам привітали з Днем матері та Міжнародним днем сім’ї До Дня матері та Міжнародного дня сім’ї, дев’ять матерів-героїнь Великодимерської громади відзначили подяками та вручили подарунки…