Головне – свято спорту вдалося

ДЮСШ став переможцем за різницею в партіях

Найголовніший підсумок суботньої (20 лютого) події в Рудні – діти, школярі отримали чудову нагоду позмагатися. Що було видно неозброєним оком – вони вже засумували за спортивними турнірами, за можливістю суперничати, поринути у полон позитивних емоцій.

Саме про це і говорила, підсумовуючи руднянську подію, директор Комунального закладу ДЮСШ Великодимерської селищної ради (далі – просто ДЮСШ) Тетяна Філіпова:

Я дуже рада, що ми провели ці змагання. Ми бачили радість і задоволення на обличчях наших дітей, непідробні емоції. У них просто очі світилися. Це дуже добре. Ми побачили, що є зацікавленість і далі активно культивувати волейбол, бо є популярність цього виду спорту. Думаю, і навіть переконана, що з часом кількість дітей у волейбольних секціях, а відтак і кількість команд буде зростати. Після досить довгої паузи, викликаної коронавірусними подіями, ми провели перші змагання, я вважаю, з успіхом.

Змагання в Рудні називалися відкритою першістю ДЮСШ Великодимерської селищної ради. В ній взяли участь п’ять команд – власне ДЮСШ, Тарасівка, Великодимерський ліцей, і колективи, які представляли ще дві громади – Калинівка та Придесіння.

Ось результати поєдинків.

ДЮСШ: Придесіння – 2:1,Тарасівка – 2:0, Калинівка – 2:0, Великодимерський ліцей – 1:2.

Придесіння: Калинівка – 2:1, Тарасівка – 2:0, Великодимерський ліцей – 2:0.

Великодимерський ліцей: Тарасівка – 2:0, Калинівка – 2:1.

Тарасівка: Калинівка - 2:1.

У підсумку місця розподілилися таким чином:

  1. КЗ ДЮСШ (Великодимерська селищна рада) – 9 очок
  2. Придесіння (Зазимська громада) - 9
  3. Великодимерський ліцей – 9
  4. Тарасівка - 3
  5. Калинівка – 0.

Три команди набрали однакову кількість очок. Вони здобули по три перемоги, і по одному поєдинку програли. Перше місце здобула ДЮСШ завдяки очному поєдинку. У ньому переможець обіграв придесінців – 2:1. Гірша за ці дві команди різниця виграних тат програних партій опустила Великодимерський ліцей на третю сходинку.

День завершився врученням нагород, а ще єдиним для всіх побажанням – щоб наступна зустріч на волейбольних майданчиках відбулася вже якнайскоріше.

Поділитися:
Актуальні новини
03.05.2024 14:26
Почесна громадянка Броварщини Ніна Федірко відзначає 87-річчя
Своє 87-річчя сьогодні святкує заслужена майстриня народної творчості з Великої Димерки Ніна Іванівна Федірко. Почесну громадянку Броварщини з Днем народження привітав тимчасово…
03.05.2024 13:13
Святкові заходи до Великодня відбулись у Руднянській гімназії
В Руднянській гімназії пройшов ряд заходів, родзинкою яких була виставка «Українська писанка – символ Великодня». Минають часи, спливають десятиліття й віки, а українські традиції й обряди, такі…
03.05.2024 11:20
Підпал сухого травʼяного настилу відбувся в Богданівці
02 травня близько 14:10 до оперативно-диспетчерської служби Броварського району надійшло повідомлення, що на території Великодимерської громади відбувся підпал сухого травʼяного настилу в с…
03.05.2024 11:16
Про початок роботи з оновлення Стратегії розвитку Великодимерської громади
Великодимерська селищна рада розпочинає роботу над оновленням Стратегії розвитку територіальної громади та Плану заходів з її реалізації Метою цих документів є формування стратегічного бачення…