Фініш може бути і має бути «золотим»

15 тур чемпіонату Броварського району приніс найголовніше. Команда «Колос» з Великої Димерки очолила турнірну таблицю. До завершення першості залишається два тури, і колектив, який вперше цього року тренує Олег Трухан, близький до того, щоб завоювати чергове в своїй історії «золото». Можливість вийти на перше місце залежала не тільки від вдалої гри команди у Требухові проти місцевого «Фаворита», треба була так би мовити допомога зі сторони, тобто перемога Рудні вдома над Зазим’ям.

Обидві умови за результатами останнього туру склалися. «Колос» декласував «Фаворит» - 4:1. Причому, димерці по ходу зустрічі вигравали у требухівців – 4:0. І тільки під кінець зустрічі дозволили господарям забити гол престижу. Перші два голи у «Колоса» на рахунку Івана Мойсеєнка, потім по одному голу провели Максим Гавенко та Євген Бруцький. Причому, всі голи забивалися після хороших атак гостей. Слід ще й додати: матч обслуговував відомий в Україні арбітр Сергій Бойко.

А на стадіоні у Рудні до останніх секунд тривала напружена боротьба між господарями та командою Дмитра Мануйленка. Додаткової інтриги додавало те, що Рудня минулого року, завоювавши «золото» районного чемпіонату, так і не змогла виграти у Зазим’я. А дуже хотілося! Що не зробили у 20-му, вдалося у 21-му. Причому, розв’язка гри була драматичною. Рудня відзначилася на останній доданій хвилині в результаті …автоголу. Так теж буває, бо то його Величність Футбол. На другій доданій арбітром Дмитром Вакуленком хвилині атака господарів завершилася ударом руднянця Артема Іллічова. М’яч влучив у ногу когось із зазимців , кардинально змінив траєкторію і влетів у інший кут воріт. Але треба саазати, що і загалом по ходу зустрічі руднянці були ближчими до перемоги, аніж їхні суперники. Варто зважити й на те, що Рудня в останніх матчах, і в цьому теж, змушена була грати без двох гравців основного складу. Спочатку травму отримав Олег Гузій, а у грі за Суперкубок району із «Десною» тяжко травмувався Владислав Шутько. У нього зламана нога, і зараз він пересувається на милицях.

Ця перемога команди Юрія Компанця-тренера, Сергія Компанця-капітана дозволила димерцям вийти на перше місце. До фінішу чемпіонату залишаються два тури. Олег Трухан зі своїми хлопцями гратиме вдома з тією ж Руднею. Матч пройде в неділю 3 жовтня, і розпочнеться о 16.00. Останній матч «Колос» зіграє з гоголівським «Ресмусом». І цілком можливо, що і цей поєдинок відбудеться теж на полі у Великій Димерці.

Словом, все тепер в руках, точніше в ногах і у головах самих футболістів «Колоса». Відрив від другого місця, на який опустилася погребська «Десна», складає два очки. На три очки від лідера позаду знаходиться Зазим’я. «Десна» у 16-му турі прийматиме красилівський «Металург», а потім гратиме в гостях проти «Маяка». Зазим’я вдома екзаменуватиме гоголівський «Ресмус», а завершить чемпіонат матчем у Богданівці.

Любителів футболу Броварщини очікує, погодьтеся, цікава кінцівочка.

Всі результати 15 туру: Фаворит – Колос – 1:4, Рудня – Зазим’я – 1:0, Металург – Арсенал – 4:1, Богданівка – Димерка – 6:2, Ресмус – Літки -2:1, Щит – Квітневе – 2:2, Тарасівка – СМ-25 – 1:0, матч Маяк – Альтернативва перенесено.

П’ятірка лідерів: 1. Колос – 39 очок. 2. Десна – 37.3. Зазим’я – 36. 4. Металург – 34. 5. Рудня – 33.

На знімках: в грі Іван Мойсеєнко та крайній ліворуч в синій формі - Євген Бруцький

Поділитися:
Актуальні новини
17.05.2024 13:30
ЦНАП:інформація про оновлення даних військовозобов'язаних
До уваги мешканців Великодимерської громади! Великодимерський ЦНАП інформує: Найближчим часом Міністерство цифрової трансформації України має надати доступ працівникам ЦНАПу до реєстру для оновлення…
17.05.2024 09:44
Фінансова можливість від Mercy Corps для підтримки бізнесу у розмірі 20 000 доларів США
Представники малого та середнього бізнесу, які релокувалися до м. Києва та Київської області, або постраждалого від війни місцевого бізнесу можуть подати заявку на отримання фінансової допомоги від…
16.05.2024 16:34
Вихованці ЗДО Плосківського ліцею відзначили День вишиванки
Вихованці ЗДО Плосківського ліцею з радістю прийняли участь у святі української традиції, одягнувши найкращі вишиванки та прикрашені віночки. Наші маленькі друзі створили незабутні моменти, …
16.05.2024 14:53
Багатодітних мам привітали з Днем матері та Міжнародним днем сім’ї
Багатодітних мам привітали з Днем матері та Міжнародним днем сім’ї До Дня матері та Міжнародного дня сім’ї, дев’ять матерів-героїнь Великодимерської громади відзначили подяками та вручили подарунки…