ДТЕК Київські регіональні електромережі забезпечить світлом заклади освіти на період проведення НМТ

ДТ

ДТЕК Київські регіональні електромережі, у співпраці з обласною й міською владою, Міністерством освіти та науки України, забезпечить світлом заклади освіти Київської області, де організовані пункти Національного мультипредметного тестування (НМТ), якщо не виникне нових критичних ситуацій в енергосистемі. Енергетики навіть за таких складних умов докладають зусиль, аби школярі могли скласти важливі для їх вступу іспити.

Для шкіл та внз Київської області, де проходять тестування, тимчасово скасовані стабілізаційні відключення по 21 червня включно у період з 08:00 до 17:00. Це дозволить майбутнім абітурієнтам без додаткових хвилювань скласти тести. В інший час доби умови електропостачання цих закладів лишатимуться такими ж, як і в усіх наших клієнтів – відповідно до їхніх графіків відключень.

Нагадаємо, через постійні пошкодження росією енергоінфраструктури та, як наслідок, росту дефіциту електроенергії з 14 травня в усій країні, зокрема і в Київській області, застосовуються обмеження електропостачання за командою НЕК «Укренерго». Це потрібно, щоб уникнути аварій в мережі через перевантаження.

Енергетики ДТЕК Київські регіональні електромережі працюють 24/7, щоб у кожній домівці області було світло.

Світло обов’язково переможе темряву! Вірте в енергетиків!

ДОВІДКА

ДТЕК Мережі розвиває бізнес з розподілу електроенергії та експлуатації електромереж в Києві, Київській, Дніпропетровській, Донецькій та Одеській областях. Підприємства обслуговують 5,5 млн домогосподарств і 158 тис підприємств.

Група ДТЕК (DTEK Group) – лідер і найбільший приватний інвестор енергетичного сектору України. В компаніях Групи ДТЕК працюють 55 000 співробітників.

Компанії Групи ДТЕК займаються виробництвом електроенергії на вітрових, сонячних та теплових електростанціях, видобутком природного газу та вугілля, здійснюють трейдинг енергоресурсами на місцевому та міжнародних ринках, розподіляють та постачають електричну енергію споживачам, надають енергоефективні послуги клієнтам, розвивають мережі високошвидкісних зарядних станцій.

Згідно з Новою Стратегією 2030, Група ДТЕК прагне трансформуватися в більш ефективний, екологічно чистий і технологічний бізнес, керуючись принципами ESG.

Мета ДТЕК – досягти вуглецевої нейтральності до 2040 року.

Від початку повномасштабного російського вторгнення Група ДТЕК виділила близько 1 млрд гривень на підтримку Збройних Сил України та гуманітарну допомогу.

Поділитися:
Актуальні новини
02.07.2024 15:50
Прийом громадян!!
Шановні мешканці Великодимерської громади! 03 липня 2024 року з 10:00 год у приміщенні адміністративної будівлі Великодимерської селищної ради, (смт Велика Димерка, вулиця Бобрицька,1)…
02.07.2024 11:14
Засідання виконавчого комітету: 13 питань було винесено на порядок денний
Провів засідання тимчасово здійснюючий повноваження селищного голови Олександр Борсук. Першим питання було надання одноразової матеріальної допомоги жителям Великодимерської громади, про…
02.07.2024 09:43
Не викладайте у мережу роботу засобів ППО
Шановні мешканці Великодимерської громади! Не знімайте та не викладайте у мережу роботу засобів ППО та наслідки російських терористичних ударів. Не відправляйте ці кадри в БУДЬ-ЯКІ телеграм-чати…
02.07.2024 09:16
IV щорічний Конкурс історій «Громадянське суспільство, бізнес та влада – кращі практики співпраці»
Співпраця органів влади, бізнесу та організацій громадянського суспільства – наріжний камінь функціонування будь-якої сучасної держави. Повномасштабна війна лише збільшує кількість викликів, на які…