Додаткові кошти на ліки пільговим категоріям

Позачергова сесія Великодимерської селищної ради, яка відбулася 12 грудня, мала 40-й порядковий номер. Ніяких подальших асоціацій з цього приводу немає. Просто зазначимо, що прибули на засідання 18 депутатів, які оперативно і результативно розглянули 10 питань, внесених в порядок денний.

Попередньо всі вони були опрацьовані на засіданні бюджетної комісії селищної ради під головуванням депутата Владислава Гришка (робота комісії – на одному з фото).

Депутати зокрема виділили 212 тисяч гривень, вносячи зміни до Програми «Забезпечення проведення заходів мобілізації та територіальної оборони на території громади на 2021-2023 роки». Ці кошти, як поінформували депутатів підуть у першу чергу на придбання паливно-мастильних матеріалів.

Найбільша сума, котру схвалили як зміни до існуючих програм, стосується виділення коштів для придбання ліків пільговим категоріям населення громади. На це підуть ще 330 тисяч гривень.

70 тисяч виділяються для виконання Програми «Профілактика та лікування стоматологічних захворювань у дітей та окремих категорій дорослого населення на 2022 рік».

Фінансові зміни також торкнулися виконання Програми «Профілактика злочинності, зміцнення правопорядку , охорони прав і свобод громадян на території громади у 2022-2024 роках». Конкретно йдеться про необхідність капітального ремонту системи відеонагляду котра була зруйнована під час окупаційного періоду. Виділяються 19 тисяч гривень на виготовлення відповідної проектної документації.

У «Різному» селищний голова оприлюднив заяву депутатської групи партії «Слуга народу», які прохають провести звітування комунальних підприємств Великодимерської селищної ради про використання ними бюджетних коштів у 2022 року. Заява прийнята, і таке звітування відбудеться напевно у січні місяці вже наступного року.

Поділитися:
Актуальні новини
03.07.2024 14:10
Відбулось друге засідання робочої групи з актуалізації Стратегії розвитку Великодимерської громади
Стратегія – це основний документ для реалізації соціально-економічного розвитку громади, який визначає напрямок розвитку громади, служить базою для розробки проєктів та програм. Основним завданням…
03.07.2024 12:52
Профілактика гострих кишкових інфекцій та харчових отруєнь
Серед інфекційних захворювань особливе місце займають гострі кишкові інфекції: дизентерія, сальмонельоз, харчові токсикоінфекції та ін. Інфекційні хвороби цієї групи спричиняються різними…
03.07.2024 12:48
Ботулізм і його профілактика
Ботулізм – це дуже небезпечне харчове отруєння. Воно виникає при вживанні продуктів, що містять ботулотоксин. Ботулотоксин - один з найсильніших серед відомих токсинів, що блокує нервову…
03.07.2024 10:58
Правовий дайджест реформ щодо захисту внутрішньо переміщених осіб та осіб постраждалих від збройної агресії квітень - червень 2024 р.
daydzhet-kviten-cherven-2024-r.pdfПостанова Кабінету Міністрів України від 9 квітня 2024 р. №385 Деякі питання реалізації експериментального проекту з організації оздоровлення і відпочинку дітей, які…