Для учнів 9-их класів прозвучав останній дзвінок...

28 травня у переважній більшості шкіл Великодимерської громади пролунав останній дзвоник, який радісно сповістив про початок літніх канікул, про початок нового етапу в житті, про доросле життя для випускників.

Радісне і водночас трішки сумне свято зібрало учнів 9-х класів та вчителів Великодимерського ліцею на святкову лінійку. Цьогоріч у закладі випускається сім дев»ятих класів.

Розпочалися урочистості з виконання Державного гімну та покладання квітів до пам»ятників тих, хто захищав мирне сьогодення в різні часи.

Привітали випускників-дев»ятикласників з закінченням 9-го класу директор ліцею Надія Царик, начальник управління освіти, молоді, культури і спорту Тетяна Іваненко, вчителі, батьки і юні школярики.

І як годиться дзвінкий веселий шкільний дзвінок про завершення навчального року 2020-2021 років.

У інших закладах громади святкування пройшли за індивідуальними графіками з урахуванням санітарних і карантинних норм у формі виховних класних годин, флешмобів, квестів, вікторин на свіжому повітрі.

Тож нехай ці переливи останнього шкільного дзвоника збережуть у пам»яті кожного учня неповторні хвидини шкільного життя.

Поділитися:
Актуальні новини
05.07.2024 15:37
26 питань розглянули на позачерговій сесії Великодимерської селищної ради
Четвертого липня відбулось засідання позачергової сесії Великодимерської селищної ради VІIІ скликання. Його проводив тимчасово здійснюючий повноваження селищного голови Олександр Борсук. До…
05.07.2024 10:58
«Заходи щодо недопущення матеріальних втрат зернових через пожежі та інші надзвичайні ситуації в місцях збирання, зберігання та переробки врожаю зернових культур та заготівлі грубих кормів врожаю 2024»
Броварське районне управління ГУ ДСНС України у Київській та Броварська районна державна (військова) адміністрація, з метою недопущення матеріальних втрат зернових через пожежі та…
04.07.2024 09:28
До уваги бджолярів!!
З метою інформування населення, а також попередження фактів отруєння бджіл засобами захисту рослин, доводимо до відома мешканців громади наступну інформацію: В період з 02.07.2024 по 05.07.2024…
03.07.2024 14:10
Відбулось друге засідання робочої групи з актуалізації Стратегії розвитку Великодимерської громади
1 липня 2024 року відбулось друге розширене засідання робочої групи з актуалізації Стратегії розвитку Великодимерської громади. Його метою було обговорити результати оцінки потреб мешканців…