Державній службі зайнятості   30 років!

21 грудня 1990 року була створена Державна служба зайнятості. З початку заснування основними напрямками роботи Броварського міськрайонного центру зайнятості залишається: пошук пропозицій роботи для осіб, які звернулися до центру зайнятості з метою пошуку роботи та підбір працівників для роботодавців.

За 30 років послугами центру зайнятості скористалися понад 68 тис. осіб. Нове робоче місце за сприянням центру зайнятості знайшли понад 22 тис.громадян. Підприємцями стали близько 1 тис. колишніх безробітних. Види діяльності, в яких вони започаткували власну справу, найрізноманітніші: сфера послуг, торгівля, допоміжна діяльність у сфері освіти, діяльність туристичних агенств, діяльність у сфері бухгалтерського обліку.

Пропозицією пройти професійне навчання за сприяння служби зайнятості скористалися понад 4 тис. безробітних громадян.

Ваучер на навчання отримали 52 особи, а це означає, що в них почався новий етап професійного розвитку.

До громадських та інших робіт тимчасового характеру було залучено понад 5 тис. громадян. Такі роботи організовуються для тимчасової матеріальної підтримки безробітних і виконуються ними на добровільних засадах. Це, зазвичай, благоустрій територій, екологічний захист навколишнього середовища, інформування населення про субсидії, впорядкування придорожних смуг.

Роботодавець – клієнт служби зайнятості номер 1. Є така думка, і вона цілком вірна. Кількість роботодавців, які звертаються по допомогу в укомплектуванні вакансій, зростає щороку. Упродовж 2020 року з центром зайнятості співпрацювали понад 17тис. роботодавців.

Які послуги гарантує роботодавцям служба зайнятості? Звичайно, якісний та оперативний підбір потрібних працівників. Фахівці центру зайнятості допоможуть організувати співбесіду з шукачами роботи - онлайн чи офлайн - відповідно до побажань. Ще одна затребувана послуга – професійне навчання безробітних на замовлення роботодавця підконкретне робоче місце.

Аби оптимізувати всі ці процеси та суттєво зекономити час, на вебсайті служби зайнятості є можливість створити електронний кабінет роботодавця. Це дозволяє переглядати резюме шукачів роботи з будь-якого гаджета, відслідковувати, як укомплектовуються вакансії на підприємстві, створювати пропозиції роботи та передавати їх для подальшої модерації та розміщення на сайті.

У планах Броварського міськрайонного центру зайнятості й надалі будувати партнерські стосунки з роботодавцями, стимулювати їх до створення нових робочих місць, розвивати активні програми сприяння зайнятості.

Поділитися:
Актуальні новини
16.05.2024 16:34
Вихованці ЗДО Плосківського ліцею відзначили День вишиванки
Вихованці ЗДО Плосківського ліцею з радістю прийняли участь у святі української традиції, одягнувши найкращі вишиванки та прикрашені віночки. Наші маленькі друзі створили незабутні моменти, …
16.05.2024 14:53
Багатодітних мам привітали з Днем матері та Міжнародним днем сім’ї
Багатодітних мам привітали з Днем матері та Міжнародним днем сім’ї До Дня матері та Міжнародного дня сім’ї, дев’ять матерів-героїнь Великодимерської громади відзначили подяками та вручили подарунки…
16.05.2024 13:11
Флешмоб до Дня вишиванки зробили учні та вчителі Великодимерського ліцею
Більше 400 учнів Великодимерського ліцею вийшли на флешмоб до Дня Вишиванки. У ньому взяли участь учні та вчителі ліцею. Запальний танок виконували тримаючи в руках жовто-блакитні стрічки. …
16.05.2024 10:52
Купатись заборонено!
На території Великодимерської селищної територіальної громади відсутні офіційно визначені місця для відпочинку на воді! Подбайте про безпеку! Бережіть себе та своїх близьких!