Буде у громаді дитячо-спортивне свято

Керівництво комунального закладу «ДЮСШ Великодимерської селищної ради» ініціює проведення у громаді до Міжнародного дня захисту дітей дитячо-спортивного свята.

Директор закладу Руслан Мишко зазначає, що свято носитиме спортивно-розважальний характер. Насамперед, повинно бути цікаво, корисно і пізнавально для дітей. Одночасно це буде своєрідною презентацією діяльності дитячо-юнацької спортивної школи.

На сьогодні в різних місцях громади культивуються 5 видів спорту. Тож вихованці представлять кожен з них: заплановані показові виступи юних боксерів – для цього встановлять у місці проведення свята ринг, майстерність продемонструють каратисти, спортивні акробати, пройдуть змагання з легкої атлетики тощо.

Також плануються виступи дитячих колективів художньої самодіяльності.

Місцем проведення зі згоди місцевого старостату та активу села обрано Плоске. Всі локації будуть розташовані на стадіоні та пришкільній території.

Минулої п’ятниці Руслан Мишко обговорив формат свята, головні моменти безпосередньо на місці, зустрівшись із старостою Плоского Наталією Карпенко, директором школи Людмилою Малаш, директором місцевого Будинку культури Людмилою Нечитайло.

Дитячо-спортивне свято до Міжнародного дня захисту дітей відбудеться у Плоскому 30 травня. Дійшли згоди, що буде зручніше і комфортніше для дітей та дорослих, коли свято розпочнеться не із самого ранку, а о 13-ій годині. Зрештою, всі інші деталі будуть у сценарії, який розроблять до наступної зустрічі оркомітету, який відбудеться цієї п’ятниці.

Поділитися:
Актуальні новини
28.03.2024 09:57
У Великодимерській громаді провели семінар для освітян
У Великодимерській громаді провели семінар для освітян. Захід обʼєднав керівників навчальних закладів та управлінь освіти з восьми громад. Освітяни зібрались, аби почути досвід керівників навчальних…
27.03.2024 15:59
Лист подяки тарості Світильнянського округу Сергію Шевченку
Лист подяки, під час засідання виконавчого комітету Великодимерської селищної ради, старості Світильнянського округу Сергію Шевченку вручили бійці Добровольчого формування № 24 територіальної громади…
27.03.2024 11:28
ВОЛОНТЕРИ З НІМЕЧИННИ: ПОЧАТОК ПЛІДНОЇ СПІВПРАЦІ В ВЕЛИКОДИМЕРСЬКІЙ ОТГ
Представники німецького муніципалітету Калден та міста Лібенау, що поблизу Касселя, відвідали Великодимерську громаду. Мета візиту: обговорення подальшої співпраці та реалізація спільних целей,…
25.03.2024 12:43
Про роботу Руднянського старостинського округу за період 04.03.2024-24.03.2024 рр
В старостаті оформлено пакети документів на отримання послуги: Надання одноразової матеріальної допомоги відповідно до Програми «З турботою про кожного» Великодимерської селищної…