Благоустрій населених пунктів с. Русанів та с. Перше Травня

Раді повідомити про проведення робіт з благоустрою населених пунктів с. Русанів та с. Перше Травня. Наші зусилля спрямовані на створення комфортних та привабливих умов для мешканців.

У рамках цих робіт, 9 березня 2024 року, урочище "Яма" було обрано для проведення зелених насаджень. За цей період вдалося висадити понад 200 дерев, що значно розширило зелені насадження в цьому районі.

Також триває активна робота з прибирання прибудинкових територій, спрямована на збереження чистоти та порядку у нашому житловому масиві.

Особливу увагу приділяють молодіжні та освітні заклади. Учні Русанівського ліцею, разом з вчителями, взяли на себе ініціативу з прибирання територій навколо пам'ятників та меморіалу. Ця акція не лише сприяє підтримці нашої історичної спадщини, але й виховує у молодого покоління почуття відповідальності за свій рідний край.

З 15 березня, в рамках програми реконструкції та відновлення, триває демонтаж зруйнованих об'єктів житла. Це важливий крок у збереженні безпеки та естетичного вигляду нашого селища.

Ми продовжуємо працювати разом з місцевою громадою та владою для забезпечення нашого місця проживання затишним та привабливим для всіх його мешканців. Дякуємо за вашу підтримку та співпрацю.

Поділитися:
Актуальні новини
03.05.2024 14:26
Почесна громадянка Броварщини Ніна Федірко відзначає 87-річчя
Своє 87-річчя сьогодні святкує заслужена майстриня народної творчості з Великої Димерки Ніна Іванівна Федірко. Почесну громадянку Броварщини з Днем народження привітав тимчасово…
03.05.2024 13:13
Святкові заходи до Великодня відбулись у Руднянській гімназії
В Руднянській гімназії пройшов ряд заходів, родзинкою яких була виставка «Українська писанка – символ Великодня». Минають часи, спливають десятиліття й віки, а українські традиції й обряди, такі…
03.05.2024 11:20
Підпал сухого травʼяного настилу відбувся в Богданівці
02 травня близько 14:10 до оперативно-диспетчерської служби Броварського району надійшло повідомлення, що на території Великодимерської громади відбувся підпал сухого травʼяного настилу в с…
03.05.2024 11:16
Про початок роботи з оновлення Стратегії розвитку Великодимерської громади
Великодимерська селищна рада розпочинає роботу над оновленням Стратегії розвитку територіальної громади та Плану заходів з її реалізації Метою цих документів є формування стратегічного бачення…